Sporturi

Gregory Tade a ajuns pachet de mușchi! Transformarea incredibilă a fostului atacant de la CFR Cluj, FCSB şi Dinamo. Galerie foto

08.01.2020 | 23:30
Gregory Tade a ajuns pachet de muschi Transformarea incredibila a fostului atacant de la CFR Cluj FCSB si Dinamo Galerie foto
ADVERTISEMENT

Ultima dată la Dinamo în cariera sa de fotbalist, atacantul francez de origine ivoriană și-a găsit alt drum în viață după ce a agățat ghetele în cui. Gregory Tade are 33 de ani și a descoperit o altă ocupație de când și-a încheiat contractul cu Dinamo București. A început să aibă mai multă grijă de aspectul său! Glumim și nu prea…

Fostul atacant care a mai jucat în Casa Pariurilor Liga 1 la CFR Cluj și Steaua/FCSB a devenit antrenor. Nu, nu de fotbal. Antrenor personal. Și promovează mai multe produse și programe pentru slăbire. Francezul a pus în practică tot ceea ce a învățat în perioada când era fotbalist profesionist și are mult succes.

ADVERTISEMENT

Este distribuitor de produse pentru slăbit

Adus la Dinamo de Mircea Rednic la începutul lui noiembrie 2018, Gregory Tade și-a reziliat contractul cu „câinii” pe 1 ianuarie 2019, fără să apuce să joace niciun minut într-un meci oficial, după ce s-a accidentat într-un „amical” cu Concordia Chiajna.

Și de atunci nu și-a mai găsit un alt angajament. Astfel că a decis să renunțe la fotbal și să facă o schimbare. Care și-a pus amprenta pe aspectul său. A urmat un program special pentru a slăbi, a devenit un pachet de mușchi și a ajuns să arate mult mai bine decât în perioada în care era jucător profesionist de fotbal! Poate este greu de crezut, dar este purul adevăr.

ADVERTISEMENT

Tade a văzut că are succes cu programul său de slăbire și a decis să îi ajute și pe cei care au nevoie să piardă kilograme într-un timp scurt. Fostul fotbalist a început o colaborare cu Herbalife, o firmă ce oferă produse și programe pentru slăbit, cu sediul în California, dar care a ajuns în peste 90 de țări din întreaga lume.

Astfel, francezul oferă „pachet 2 în 1”: distribuie produse de slăbit și, în plus, le asigură celor care apelează la serviciile sale mai multe programe „anti-kilograme” făcute special pentru fiecare dintre ei.

ADVERTISEMENT

A lucrat și la un call center în Scoția!

Gregory Tade are o poveste impresionantă de viață. Lucra în urmă cu câțiva ani într-un call center pentru câteva sute de lire sterline pe lună. A plecat în Scoția la vârsta de 19 ani și, la îndemnul unor prieteni, a păcătuit: și-a falsificat CV-ul, în care și-a trecut câteva selecții în reprezentativa de tineret a Coastei de Fildeș!

Toate acestea pentru a putea da probe la echipe din ligile inferioare scoțiene. A primit șansa de la Forfar Athletic, iar după un an a semnat cu Stranraer. Își văzuse visul cu ochii, juca fotbal, dar…

ADVERTISEMENT

Dar a trebuit să-și ia în paralel o slujbă, deoarece nu se descurca doar cu banii câștigați din fotbal! Așa că a lucrat la un call center la IMB, de unde câștiga un mizilic de 200 de lire pe săptămână. Oricum mult mai mult decât nimic.

Aproape că nu mai aveam timp pentru mine între antrenamente, deplasări și serviciu. Ca să dau un exemplu, jucam marți seara la Elgin, în nord. Să fi fost vreo 300 de spectatori. Nu era doar frig, era mult mai rău de atât.

Terenul era groaznic, adversarii jucau la rupere. Am câștigat lejer, dar până am făcut duș, am mâncat și ne-am întors, se făcuse 2:30 noaptea. La 5:00 m-am trezit ca să merg la serviciu. Cred că am dormit pe mine în ziua aceea, la muncă”, a povestit Gregory Tade pentru prestigiosul cotidian sportiv francez „L’Equipe”.

Cristiano Ronaldo și Anca Bucur promovează Herbalife

Firma pentru care lucreză Gregory Tade o sponsorizează pe FC Viitorul, iar jucătorii lui Gică Hagi au la dispoziție o gamă completă de nutriție specifică, recomandată sportivilor profesioniști și pasionaților de sport. Mai mult, Herbalife este și Partenerul Global în Nutriție al lui Cristiano Ronaldo, starul echipei naționale a Portugaliei și al lui Juventus, dar și al câștigătoarei concursului Miss Fitness Universe în 2011 și 2012, Anca Bucur.

Meciurile lui Tade în România

Echipa       Perioadă    Meciuri      Goluri        Pase de gol

CFR Cluj     2013-2015   57                   23                     4

FCSB            2015-2016   37                   7                       5

Dinamo      2018-2019    0                    0                       0     

  • 200.000 de euro este cota lui Gregory Tade pe transfermarkt, deși fotbalistul s-a retras din activitate
ADVERTISEMENT