Fotbal intern

Gregory Tade a semnat cu Dinamo! A fost prezentat oficial. Toate detaliile contractului. Foto

Gregory Tade a semnat cu Dinamo A fost prezentat oficial Toate detaliile contractului Foto

Fostul atacant al echipei FCSB, Gregory Tade, s-a transferat la formația Dinamo București. FANATIK.RO a aflat că francezul care a jucat ultima dată în Israel a trecut vizita medicală luni dimineață și semnează contractul cu gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare.


UPDATE, 13 noiembrie, ora 10.10. Gregory Tade a fost prezentat oficial la Dinamo. Atacantul care în trecut a jucat la CFR Cluj şi FCSB s-a pozat alături de Luana, fiica lui Mircea Rednic.


UPDATE, ora 21:44 / Gregory Tade a semnat cu Dinamo Bucureşti, iar Mircea Rednic are motive să fie încântat după ce a cerut transferuri la echipă. Atacantul de 32 de ani a semnat un contract până în vara anului 2020 şi va avea un salariu de 6.000 de euro pe lună.


Imediat după derby-ul Dinamo – FCSB 1-1, tehnicianul Mircea Rednic a anunțat că va aduce doi atacanți la formația pe care o pregătește, unul dintre ei fiind un fost golgheter al Ligii 1 Betano. FANATIK.RO va informat încă de duminică seară că jucătorul care va veni în ”Groapă” este Gregory Tade. Celălalt jucător care vine la Dinamo este italianul Mattia Montini. În vârstă de 26 de ani, el și-a făcut junioratul la AS Roma și a fost internațional U20 al Italiei.

Gregory Tade sărbătorește un gol marcat pentru FCSB
Gregory Tade sărbătorește un gol marcat pentru FCSB

Gregory Tade se transferă la Dinamo și semnează pe un an și jumătate

Transferul atacantului francez Gregory Tade la Dinamo București se va face în cursul zilei de luni. Fotbalistul a trecut vizita medicală și urmează să semneze un contract pe un an și jumătate. FANATIK.RO a aflat că mai sunt câteva mici detalii de pus la punct în privința salariului, dar în mare cele două părți au ajuns la un consens.

În vârstă de 32 de ani, Gregory Tade a jucat timp de două sezoane la CFR Cluj, între 2013 și 2015, iar apoi s-a transferat la FCSB, unde a evoluat în sezonul 2015-2016. Atacantul francez a fost golgheterul Ligii 1 Betano în sezonul 2014-2015 în care a marcat 18 goluri. În cei trei ani petrecuți în România, Tade a marcat 30 de goluri în 94 de meciuri, în toate competițiile.

Înainte de a venit în România, Gregory Tade a jucat în Scoția pentru formațiile Forfar Athletic, Stranraer, Clyde, Raith Rovers, Inverness Caledonian Thistle și St. Johnstone. După ce a părăsit gruparea finanțată de Gigi Becali, francezul a jucat în Qatar, iar în sezonul trecut a îmbrăcat tricoul echipei israeliene Maccabi Petah Tikva, pentru care a dat patru goluri în 25 de partide.