Fotbal intern

Gregory Tade, fostul atacant de la FCSB și CFR Cluj, trăiește o dramă! Toată familia sa e infectată cu coronavirus

06.04.2020 | 21:30
Gregory Tade fostul atacant de la FCSB si CFR Cluj traieste o drama Toata familia sa e infectata cu coronavirus
ADVERTISEMENT

Gregory Tade, fostul atacant al FCSB-ului și al CFR-ului, trăieste o adevărată dramă după ce toată familia sa a fost infectată cu coronavirus, conform antenasport.ro.

Gregory Tade trăiește o dramă după ce familia sa a fost infectată cu coronavirus

Gregory Tade a vorbit despre drama pe care o trăiește în familie, după ce soția și copiii săi au fost depistați pozitiv cu coronavirus: „Fiul meu și soția mea au contactat virusul Covid-19. Apoi, și fiica mea a luat virusul.

ADVERTISEMENT

Ea a avut prima simptome. A avut febră, și-a pierdut mirosul și gustul”, a mai declarat fostul atacant al FCSB-ului și al lui CFR Cluj.

  • 33 de ani a împlinit Gregory Tade pe 2 septembrie

Tade este liber de contract

Deși a fost golgeterul României în sezonul 2014-2015 pe vremea când evolua la CFR Cluj, Gregory Tade nu și-a mai găsit o echipă la care să evolueze, ultimul club pentru care a jucat este Dinamo.

ADVERTISEMENT

Între timp, Tade a devenit antrenor personal și promovează mai multe produse și programe pentru slăbit.

Tade a văzut că are succes cu programul său de slăbire și a decis să îi ajute și pe cei care au nevoie să piardă kilograme într-un timp scurt. Fostul fotbalist a început o colaborare cu Herbalife, o firmă ce oferă produse și programe pentru slăbit, cu sediul în California, dar care a ajuns în peste 90 de țări din întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Gregory Tade are o poveste interesantă de viață, iar jurnaliștii de la „L’Equipe” i-au luat un interviu: Aproape că nu mai aveam timp pentru mine între antrenamente, deplasări și serviciu.

Ca să dau un exemplu, jucam marți seara la Elgin, în nord. Să fi fost vreo 300 de spectatori. Nu era doar frig, era mult mai rău de atât”.

ADVERTISEMENT

„Terenul era groaznic, adversarii jucau la rupere. Am câștigat lejer, dar până am făcut duș, am mâncat și ne-am întors, se făcuse 2:30 noaptea. La 5:00 m-am trezit ca să merg la serviciu. Cred că am dormit pe mine în ziua aceea, la muncă”, a mai spus atacantul.

ADVERTISEMENT