Fotbal intern

Gregory Tade poate pleca de la Dinamo București! Are probleme familiale și e la pământ cu pregătirea!

28.11.2018 | 19:12
Gregory Tade poate pleca de la Dinamo Bucuresti Are probleme familiale si e la pamant cu pregatirea

Situația atacantului francez de 32 de ani nu este tocmai grozavă la formația din Ștefan cel Mare. Gregory Tade poate pleca de la Dinamo București în perioada imediat următoare. Din informațiile FANATIK, vârful are probleme în familie și, pe deasupra, este la pământ cu pregătirea fizică.

Adus de Mircea Rednic în speranța că va întări zona ofensivă a “câinilor”, acolo unde Mircea Axente și Daniel Popa nu au dat randamentul scontat, Tade ar putea părăsi clubul alb-roșu pe ușa din spate, înainte chiar să debuteze oficial pentru Dinamo! O decizie finală se va lua în zilele următoare.

Probleme uriașe pentru Mircea Rednic: Gregory Tade poate pleca de la Dinamo București!

Antenorul dinamovist nu are noroc de transferuri de calitate. Fotbaliștii pe care i-a adus până acum la Dinamo, liberi de contract toți, nu reușesc să se impună. Aliji s-a rupt și e plecat în Elveția, Zenke este gras și nu dă semne că se integrează prea rapid, iar noua Kawaya vine după o accidentare șocantă. Colac peste pupăză, nici Gregory Tade nu are o situație mai bună.

Gregory Tade poate pleca de la Dinamo București
Gregory Tade poate pleca de la Dinamo București. Francezul a jucat într-un meci amical pentru echipa lui Mircea Rednic

Astfel, conform informațiilor FANATIK, Dinamo București ia în calcul despărțirea de fostul atacant al rivalei FCSB. Tade ar putea pleca de la Dinamo în perioada imediat următoare, chiar înainte să apuce să debuteze într-un joc oficial în tricoul alb-roșilor. Vârful francez ajuns la 32 de ani este total nepregătit fizic și a acuzat dureri în mai multe zone ale corpului. Este evident că are nevoie de cel puțin o lună pentru a se apropia de nivelul colegilor săi. În plus, sursele noastre susțin că atacantul are și ceva probleme în familie și nu este cu gândul sută la sută la fotbal. “Mai bine nu mai vii, decât să o faci așa! Dacă nu ai ambiție și nu ești dedicat clubului, nu are rost să continuăm împreună”, a fost mesajul șefilor pentru Tade. O decizie în privința lui urmează a fi luată în zilele următoare de Mircea Rednic și de conducerea lui Dinamo. Șansele ca părțile să se separe sunt destul de mari în acest moment.

Gregory Tade amical Dinamo
Gregory Tade are probleme familiale și e posibil să rezilieze cu Dinamo

El se bucura că a ajuns la Dinamo, Gigi Becali îl ironiza!

În momentul prezentării sale ca fotbalist al lui Dinamo, Gregory Tade vorbea la superlativ despre experiența care îl așteaptă aici. “Cineva mi-a spus că pentru un fotbalist locul potrivit este pe teren. Sunt bucuros să anunţ că m-am transferat la Dinamo Bucureşti. Abia aştept să joc din nou. Au fost câteva luni dificile, dar mereu am crezut că mă aşteaptă ceva fantastic, aşa că acum să trecem la treabă. Aş vrea să menţionez că fără ajutorul şi energia pozitivă a logodnicei mele Lindsay Hughes, a familiei mele şi a prietenilor apropiaţi, nimic nu ar fi fost posibil, aşa că vă mulţumesc tuturor”, a declarat Tade atunci.

Gregory Tade FCSB
Gregory Tade a fost ironizat de fostul său patron de la FCSB, Gigi Becali

Gigi Becali, fostul patron al francezului de la FCSB, a anticipat din start problemele pe care acesta le va avea la Dinamo. “Daaaa, ce bine a făcut Rednic că l-a adus! Extraordinar a făcut! Foarte bun atacant! Noi l-am avut! Mă gândesc, ca să scap de Țucudean, i-am dat 90 de mii cadou ca să plece. Lui Tade i-am dat 100 și ceva de mii ca să plece. Și uite Țucudean, e al doilea atacant din România după Gnohere. Poate face și Tade la fel. Eu zic că e foarte bun pentru play-out. E super atacant pentru play out”, a sunat ironia lui Becali.