News

Greșeala care ar putea să-l coste. Un bărbat era în Live pe Facebook în timp ce consuma substanțe interzise. Video

Un bărbat din Constanța a ajuns în atenția poliției după ce imagini în care consuma substanțe interzise au fost transmise Live.
23.07.2021 | 21:59
Greseala care ar putea sal coste Un barbat era in Live pe Facebook in timp ce consuma substante interzise Video
ADVERTISEMENT

Un personaj cunoscut din Constanța a ajuns în vizorul oamenilor legii din cauza unei greșeli făcută de unul dintre prietenii săi. Acesta transmitea Live pe Facebook de la o petrecere chiar în momentul în care se consumau droguri.

Imaginile sunt cât se poate de explicite iar acum, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța (BCCO) s-au sesizat din oficiu.

ADVERTISEMENT

Greșeala care ar putea să-l coste. Un bărbat era în Live pe Facebook în timp ce consuma substanțe interzise

În imaginile publicate de Europa Press Ro se vede foarte clar cum un bărbat consumă droguri. În timp ce asculta manele, acesta a tăiat o pungă cu praf alb, apoi l-a prizat. Mai mult și-a îndemnat și prietenii să-i urmeze gestul. Chiar în acest moment o altă persoană care participa la petrecere făcea un Live pe Facebook și fără să vrea a surprins totul.

Imaginile au devenit rapid virale. Se pare că bărbații sunt cunoscuți în Constanța în zona Pieței Chitila. Polițiștii au anunțat că vor identifica persoanele din imagini, pentru a lua măsurile care se impun.

ADVERTISEMENT

“În urma apariției în spațiul public a imaginilor respective, vă comunicăm faptul că polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, pentru stabilirea situației de fapt, identificarea persoanelor participante și luarea măsurilor legale care se impun”, este comunicatul transmis vineri, de poliția constănțeană.

Chef cu săbii și topoare

Mai mulți interlopi din București au organizat în urmă cu câteva zile o petrecere cu săbii și topoare. Aceștia s-au distrat pe un teren viran, dar nu au uitat să vină înarmați cu arme albe.

ADVERTISEMENT

Mai multe echipaje de poliție, luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale  și jandarmi le-au “stricat” însă petrecerea.

Totul ar fi fost organizat în cinstea lui Petre Geamănu. Imaginile au fost difuzate în mediul online de sindicatul Europol.

ADVERTISEMENT

“Așa vor arăta de acum petrecerile în societatea românească Furci, topoare, săbii, cazmale și bâte de baseball, sunt ingredientele ultimei petreceri date de ”jmecherii” din București.

Este vorba despre Petre Gemaru, încă un lider de interlopi. Din păcate, dacă ne veți întreba ce poate face poliția, vă spunem doar că ultima modificare a Codului penal a ușurat activitatea interlopilor.

Aceștia pot circula acum nestingheriți cu arme albe, de toate felurile în portbagaje și autoturismele de lux pe care le conduc, pentru că legiuitorul s-a gândit că sunt periculoase doar la adunări publice, manifestări cultural sportive, locuri de agrement/distracție sau mijloace de transport în comun”, au declarat reprezentanții Europol.

ADVERTISEMENT
Tags: