Sport

Greșeală mare de arbitraj în Mioveni – FC U Craiova 1948! Ion Crăciunescu a dat verdictul: „Trebuia să vadă!”. Video

Partida dintre Mioveni și FC U Craiova 1948 a fost umbrită de o greșeală mare de arbitraj.
23.08.2021 | 20:40
Greseala mare de arbitraj in Mioveni  FC U Craiova 1948 Ion Craciunescu a dat verdictul Trebuia sa vada Video
Greșeală mare de arbitraj în Mioveni - FC U Craiova 1948! Arbitrul a anulat un gol superb. Video. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
23-08-2021
18:00

Adrian Mutu, dezamăgit de arbitraj

Adrian Mutu a fost supărat după înfrângerea de la Mioveni, tehnicianul atrăgând atenția asupra greșelilor de arbitraj: „Am dominat în totalitate meciul, uneori fotbalul e nedrept. Am și marcat, dar nu e menirea mea să vorbesc despre arbitraj, eu am văzut faza din teren, nu trebuie să o revăd sau să-mi spună cineva că nu a fost ofsaid.

Frustrarea e mare, mi-e greu să vorbesc după meci, dar uitați-vă să vedeți câte greșeli s-au făcut împotriva noastră. Ei nu au avut un șut pe poartă.

Eu cred că pe viitor, acest noroc care ne lipsește, se va întoarce asupra noastră”.

23-08-2021
17:50

Constantin Zotta îi ia apărarea arbitrului

Constantin Zotta consideră că faza golului anulat a fost una dificilă pentru un arbitru tușier și a subliniat din nou absența VAR-ului: „E o fază grea pentru un arbitru!

Din păcate, până o să vină VAR-ul în Liga 1, se pot face astfel de greșeli care duc la scandaluri după meciuri și la puncte pierdute de echipe”.

23-08-2021
17:47

Ion Crăciunescu a dat verdictul

Ion Crăciunescu a vorbit despre faza controversată, spunând că nu a fost ofsaid la atacantul oltenilor: „Nu e ofsaid!

Jucătorul se află cu piciorul în spatele lui, mâna nu se ia în calcul, asistentul Sebastian Gheorghe de la Suceava are câteva meciuri internaționale…

Putem spune că e o fază grea, dar faptul că jucătorii sunt apropiați, în câmpul vizual al arbitrului era ceva mai clar, deci trebuia să vadă”.

23-08-2021
17:45

Sorin Bușu: „Dacă se punea golul, puteam să ne gândim la câștigarea meciului!”

Sorin Bușu a vorbit la finalul meciului, fiind de părere că dacă golul lui Vieira ar fi fost validat, soarta partidei putea fi alta: „Nu a fost scorul corect, ținând cont că am avut un gol valabil, din ce am înțeles, nu am văzut.

Dacă se punea golul acela, cred că aveam timp să și câștigăm”.

În minutul 62, Hugo Vieira a fost lansat perfect de către William Baetan, iar atacantul portughez, rămas singur cu Răzvan Ducan, l-a executat perfect pe tânărul portar, cu un lob de senzație.

Bucuria a durat numai câteva secunde, pentru că arbitrul tușier a semnalizat o posibilă poziție de ofsaid, validată de arbitrul Lucian Rusandu, însă care pe reluări s-a dovedit a fi eronată.

ADVERTISEMENT

Greșeală mare de arbitraj în Mioveni – FC U Craiova 1948

Lucian Rusandu, arbitrul partidei dintre Mioveni și FC U Craiova, a fost protagonistul unei greșeli mari, anulând un gol al oltenilor, pe motiv de ofsaid, care s-a văzut ulterior, pe reluări, că fusese un gol perfect valabil.

Arbitrul tușier a interpretat greșit faza, considerând mâna lui Hugo Vieira ca fiind în ofsaid, însă mâna nu se ia în calcul, conform regulamentelor în vigoare, pentru că nu se pot înscrie goluri cu mâna.

ADVERTISEMENT

Adrian Scarlatache este fotbalistul care îl scosese din ofsaid pe Hugo Vieira, lansat perfect de o pasă filtrantă trimisă de William Baetan, însă în cele din urmă fostul dinamovis a fost „absolvit” de orice vină, datorită erorii arbitrilor.

Hugo Vieira a protestat vehement după gol, mai ales că portughezul reușise o execuție grea, adică un lob peste Răzvan Ducan.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO CU FAZA AICI

Adrian Mutu a făcut trei schimbări la pauză

Adrian Mutu a fost nemulțumit de prestația echipei sale din prima repriză, Mioveni reușind să deschidă și scorul, iar „Briliantul” a decis să facă nu mai puțin de trei schimbări la pauză.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Alexandru Buziuc, din penalty, în minutul 12.

Astfel, Terell Ondaan a intrat în locul luiSekou Sidibe, Benjamin Van Durmen a intrat în locul lui Vlad Pop, iar Sorin Bușu a intrat în locul lui Jeremy Huyghebaert.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova are 7 puncte după primele 6 etape, mult sub așteptările conducerii oltenilor. Formația lui Adrian Mutu are doar două victorii, împotriva lui Dinamo, scor 1-0 și împotriva Academicii Clinceni, scor 2-1.

În urma victoriei, Mioveni ajunge la 9 puncte în primele 6 etape din Liga 1 și este a doua victorie consecutivă, cu același scor, după duelul din „Ștefan cel Mare”, cu Dinamo.

ADVERTISEMENT