News

Greșeala pe care au făcut-o apropiații lui Costin Mărculescu! Ce mesaj stă scris pe crucea regretatului actor

12.06.2020 | 16:26
Greseala pe care au facuto apropiatii lui Costin Marculescu Ce mesaj sta scris pe crucea regretatului actor
ADVERTISEMENT

Chiar dacă nici acum nu își pot reveni din șocul provocat de vestea că actorul Costin Mărculescu a trecut la cele veșnice mult prea devreme, apropiații săi au început deja să pună la punct toate detaliile pentru ceremonia de înmormântare programată sâmbătă, la Cimitirul Reînvierea din Capitală. Copleșiți de durere, aceștia nu și-au dat seama că s-a strecurat o greșeală pe crucea care va sta la căpătâiul bărbatului.

Mesajul care stă scris pe crucea lui Costin Mărculescu. Apropiații au greșit data morții

Concret, potrivit cancan.ro, sfâșiate de durere, rudele au scris ca dată a decesului 11. 06. 2020, deși Costin Mărculescu a fost găsit fără suflare în locuința proprie în noaptea dintre 10 şi 11 iunie, după ce vecinii au alertat autoritățile, speriate că acesta nu răspundea la telefon și nu mai fusese văzut, iar medicii legiști au stabilit că decesul a survenit cu mai multe zile în urmă.

ADVERTISEMENT

Un fenomen neobișnuit s-a petrecut și în timpul priveghiului, când Oana Roman, Mara Bănică și toate celelalte persoane apropiate prezentate au rămas fără cuvinte la vederea porumbelului care și-a făcut apariția imediat după ce preotul a sfințit bucatele de pe masă. Părintele a explicat apoi că acest moment simbolizează sufletul omului care părăsește lumea noastră liber și împăcat.

Cumnatul lui Costin Mărculescu dă de înțeles că actorul s-ar fi sinucis

În altă ordine de idei, deși autopsia indică faptul că decesul a survenit în urma unui stop cardio-respirator, cumnatul lui Costin Mărculescu refuză să creadă această variantă și pune totul pe seama problemelor financiare de care era măcinat în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Într-o discuție telefonică purtată chiar în momentul în care a ajuns la INML și surprinsă de cancan.ro, bărbatul afirma că actorul nu putea să aibă probleme de sănătate, în condițiile în care obișnuia să-și facă periodic analizele.

Trecea, în schimb, printr-o perioadă foarte dificilă din punct de vedere financiar, motiv pentru care acesta nu exclude varianta sinuciderii, vehiculată intens în spațiul public de la aflarea cumplitei vești.

ADVERTISEMENT

Nu cred că este stop cardiorespirator, cine l-a provocat? Costin își făcea analizele o dată la 5-6 luni, l-am văzut schimbat la un moment dat.

El nu o ducea deloc bine din punct de vedere financiar, chiar și noi l-am ajutat. Nu refuz ajutor, dar vreau să țin lucrurile sub control. Este, oarecum…obligația mea față de el”, a spus cumnatul lui Costin Mărculescu, la telefon, în timp ce aștepta să discute cu medicii legiști.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită susține, însă, că regretatul actor suferea de afecțiuni cardiace, motiv pentru care ar fi chemat în repetate rânduri Salvarea acasă. În plus, femeia este convinsă că problemele cu care se confrunta în ultima perioadă l-au dus în pragul depresiei.

Avea probleme cu inima, făcea atacuri de panică foarte dese și chema Salvarea câteodată, venea la 2 dimineața, îi dădea pastile să se calmeze. Era și într-o depresie.

Eu când dormeam la el, noaptea îl auzeam când se ducea la baie să se spele. Își punea lumânări pe cadă, la oglindă și așa se relaxa el”, a declarat fosta parteneră a lui Costin Mărculescu la România TV.

ADVERTISEMENT
Tags: