Fotbal intern

Greşeală uriaşă de arbitraj în Armenia – România 3-2! Ofsaid clar la golul doi primit de tricolori

31.03.2021 | 21:12
Greseala uriasa de arbitraj in Armenia  Romania 32 Ofsaid clar la golul doi primit de tricolori
ADVERTISEMENT

România a pierdut meciul cu Armenia, scor 2-3, din preliminariile CM 2022, însă adversarii tricolorilor au primit o mână importantă de ajutor după o greşeală uriaşă de arbitraj. Mai exact, golul doi al armenilor a fost înscris în urma unui ofsaid clar.

O greşeală de arbitraj a decis soarta meciului Armenia – România 3-2

În minutul 87 al meciului de la Erevan, când România era în avantaj, Varazdat Haroian a înscris după o centrare primită de la Tigran Barseghian, însă autorul golului s-a aflat într-un ofsaid clar în acel moment, iar tuşierul nu a semnalizat eroarea.

ADVERTISEMENT

Reuşita armenilor a venit atunci când România juca în zece oameni, după ce George Puşcaş a primit cartonaş roşu direct, după un fault grosolan. Practic, după acest moment, tricolorii au picat, iar golul din minutul 87 a dat semnalul revenirii armenilor.

Penalty corect acordat la golul decisiv din Armenia – România 3-2

La două minute după ofsaidul nesemnalizat, România a picat total. Alexandru Creţu l-a faultat pe Eduard Spertsian în careu, iar Andris Treimanis a acordat o lovitură de la 11 metri pentru Armenia. Penalty-ul a fost executat perfect de Tigran Barseghian, cel care a adus victoria armenilor.

ADVERTISEMENT

După meciul cu Armenia, România a pierdut trei jucători pentru partida cu Islanda. Nicuşor Bancu şi Alex Maxim vor fi suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene, în timp ce George Puşcaş va rata partidele cu Islanda şi Liechtenstein, după ce a văzut roşu direct.

Ce a spus Joaquin Caparros după Armenia – România 3-2

La conferinţa de presă de la finalul meciului Armenia – România 3-2, Joaquin Caparros, selecţionerul adversarilor, era vizibil încântat după victoria reuşită, prima din istoria naţionalei armenilor împotriva tricolorilor.

ADVERTISEMENT

“Am avut multă încredere în fotbaliştii mei. Ştiam că ne vom confrunta cu o provocare foarte dificilă, mai ales împotriva unei echipe bune.

Fotbaliştii mei au dovedit că simt ce înseamnă tricoul naţionalei Armeniei. Sunt foarte fericit că am obţinut această victorie.

ADVERTISEMENT

Acest succes aparţine ţării noastre, fanilor şi fotbaliştilor. Jucătorii au arătat devotament pe teren”, a spus Joaquin Caparros la finalul meciului.

ADVERTISEMENT