Simona Halep

Greșeală uriașă la prezentarea jucătoarelor! Serena a ieșit prima, apoi s-a retras rușinată la vestiare! Video

21.01.2019 | 10:55
Greseala uriasa la prezentarea jucatoarelor Serena a iesit prima apoi sa retras rusinata la vestiare Video

Partida Simona Halep – Serena Williams a început cu un moment amuzant. La prezentarea jucătoarelor s-a petrecut o greșeală uriașă, sesizată până la urmă, atât de cei prezenți în tribunele arenei Rod Laver, cât și de fanii din fața televizoarelor care n-au ratat momentul și l-au viralizat imediat în mediul online. Astfel, organizatorii au încurcat intrarea pe teren a celor două jucătoare.

În mod normal, sportiva clasată mai bine în topul WTA intră ultima în arenă. De data aceasta, anounccer-ul de pe Rod Laver Arena a prezentat-o la început pe Simona Halep. „Please, welcome world number 1” a apucat să spună acesta, moment în care Serena Williams a rămas blocată. Americanca făcuse deja câțiva pași buni în teren, ea fiind numărul 16 în clasament. Fostul lider mondial a avut însă o reacție de zile mari – a făcut cale întoarsă și a încercat să treacă neobservată.

Greșeală uriașă la prezentarea jucătoarelor!

De la vestiare a ieșit apoi Simona Halep, destul de amuzată de situație. Românca a fost aplaudată la scenă deschisă de fanii prezenți pe Rod Laver Arena. Actualul lider mondial a așteptat intrarea pe teren a americancei, dar deznodământul primului set nu a fost unul prea bun pentru Halep. Deși a făcut un break încă din primul game al întâlnirii, românca le-a pierdut apoi pe următoarele 6 și a cedat actul după numai 21 de minute.

De remarcat că pentru turneul de la Australian Open, Simona Halep nu a avut antrenor. A fost ajutată de Darren Cahill și de Florin Segărceanu, dar la următoarele competiții la care va participa, liderul mondial a anunțat că are nevoie de un tehnician implicat sută la sută. Cu toate acestea, australianul a declarat că a stat de vorba cu Simona Halep despre care a spus că era destul de emoţionată înainte de meciul cu Serena Williams.  Vezi aici toate ştirile despre Simona Halep – Serena Williams, LIVE BLOG imagini si informatii în timp real despre marele meci de la Melbourne!

  • 8 victorii avea Serena Williams în fața Simonei Halep înaintea jocului de la Australian Open