Life

Greşeala uriașă pe care o fac românii atunci când se cazează la hotel. De ce nu trebuie să faceţi patul după ce plecați din cameră

Mulți români care merg la hotel obișnuiesc să își facă patul înainte de a părăsi camera. S-ar părea însă că acest lucru nu este tocmai unul atât de plăcut.
08.01.2023 | 07:00
Greseala uriasa pe care o fac romanii atunci cand se cazeaza la hotel De ce nu trebuie sa faceti patul dupa ce plecati din camera
Motivul pentru care nu trebuie să îți faci patul înainte de a părăsi camera de hotel. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Vacanțele sunt frumoase, relaxante, însă ce trebuie să facem când părăsim camera de hotel?

Motivul pentru care nu trebuie să îți faci patul înainte să părăsești camera de hotel

Nu puțini sunt cei care aleg să își facă patul, astfel încât întreaga cameră de hotel să arate cât de cât bine în momentul în care menajera ajunge acolo.

S-ar părea însă că acest lucru nu este tocmai în regulă, iar asta o spune chiar o angajată a unui hotel. Dacă pentru turiști este mai comod să facă patul și să lase lucrurile în ordine, pe angajați, acest lucru îi cam încurcă.

ADVERTISEMENT

O angajată a unui hotel care se ocupă de curățenia în camere a dezvăluit câteva aspecte pe care cu siguranță puțini turiști le-au luat în calcul.

Aceasta a făcut un apel la toți cei care se cazează, fie la un hotel, fie la o pensiune, să nu își mai facă patul pentru că mai mult îi încurcă pe angajați.

ADVERTISEMENT

Indiferent de cât de frumos este făcut patul, lenjeria va fi oricum schimbată, așa că patul făcut nu ajută cu nimic.

”Nu mai faceți patul atunci când părăsiți o cameră de hotel și vă decazați. Mulți oameni cred că ne ajută dacă aranjează patul, dar adevărul e că mai mult ne încurcă.

ADVERTISEMENT

Oricum vom schimba lenjeria pentru următorul turist, căci cine ar vrea să doarmă într-un pat care a fost deja folosit?”, a spus femeia.

De ce nu trebuie să folosești paharele din camera de hotel

Angajata a mai venit și cu alte sfaturi pentru turiștii care ajung la hoteluri, fie ele din România, fie din străinătate. Dacă într-adevăr, oaspeții vor să ușureze munca personalului, atunci, aceștia ar fi bine să nu mai lase petale de trandafir, fie în pat, fie prin cadă.

ADVERTISEMENT

Femeia dezvăluie că acestea sunt destul de greu de adunat, în special în momentul în care ajung în scurgerea din cadă.

”Petalele lăsate în jacuzzi ne dau bătăi de cap fiindcă sunt foarte greu de eliminat din scurgere”, a mai dezvăluit Susan, o angajată a unui hotel care se ocupă de curățenie, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Totodată, aceasta a mai venit și cu o recomandare care pe mulți turiști îi va pune pe gânduri. Femeia le-a recomandat oaspeților să nu bea din paharele găsite în camera de hotel.

Deși par curate, nu de puține ori, acestea ajung să nu fie schimbate după fiecare oaspete.

”Dacă cei de la curățenie observă că paharele sunt curate și nu prezintă urme vizibile de murdărie, atunci le vor lăsa acolo și în mod clar nu le vor dezinfecta”, a spus aceasta, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Amintim că recent, un expert spunea că turiștii ar trebui să evite utilizarea aparatului de cafea din camera de hotel. Acesta riscă să nu fie curățat corespunzător, iar de aici pot apărea câteva neplăceri.

ADVERTISEMENT