Greşeala uriaşă pe care o fac toţi românii care au WhatsApp. Aşa o să foloseşti aplicaţia corect şi vei avea timp şi pentru altele, în special când ești în mai multe grupuri și primești în mod constant mesaje și imagini.
WhatsApp este o aplicație gratuită de mesagerie care este disponibilă pe Android și alte telefoane mobile. Aceasta folosește conexiunea la Internet și permite utilizatorului să trimită mesaje, fișiere media și să fie conectat în permanență cu prietenii și familia.
Informațiile primite sunt de obicei foarte multe, de aceea e important să o întrebuințezi eficient pentru a nu pierde vremea aiurea. Pentru o comunicare de nota 10 e indicat să renunți la mesajele scrise și să folosești unele vocale.
În felul acesta timpul de expediere va fi mai scurt și vei câștiga enorm. Tot ce trebuie să faci este să apeși pe iconița în formă de microfon din partea dreaptă, în căsuța în care scrii mesajele pentru cei dragi. Ține apăsat și înregistrează informațiile pe care vrei să le transmiți.
Atunci când ai terminat nu mai este nevoie să apeși „trimite”, ci doar să ridici degetul de pe buton. Mesajul se va expedia automat. Anularea unei astfel de înregistrări are loc prin glisarea spre partea stângă.
În cazul în care dorești să trimiți un mesaj vocal mai lung trebuie să atingi lung butonul de microfon și să înregistrezi mesajul. Totodată, pe WhatsApp poți să glisezi în sus pentru a înregistra fără să ții butonul apăsat.
Utilizatorii aplicației vor câștiga timp, cu siguranță, pentru că mesajul vocal se va trimite imediat destinatarului. Atunci când ai terminat trebuie numai să apeși trimite și asta este tot, nu mai trebuie să scrii rânduri întregi!
WhatsApp este un serviciu folosit de peste 2 miliarde de oameni din peste 180 de țări. Aplicația este deținută de compania Facebook încă din anul 2014, însă funcționează ca una separată față de celelalte funcții.
Serviciul de mesagerie rapid permite inclusiv apeluri sau conferințe video, fiind de mare folos în cazul companiilor care doresc să păstreze legătura cu angajații. În plus, mesajele vocale pot fi înregistrate de la câteva secunde până la câteva minute.