Sport

Greşeli de arbitraj în U Craiova – Sepsi! Ambele goluri s-au marcat din ofsaid şi penalty inventat. Video

Tuşierul din brigada lui Marian Barbu nu a văzut ofsaid la Fofana și Sepsi a deschis scorul în disputa cu Universitatea Craiova. Și oltenii au înscris din poziție afară din joc.
13.09.2021 | 22:51
Greseli de arbitraj in U Craiova  Sepsi Ambele goluri sau marcat din ofsaid si penalty inventat Video
Sursa foto: captură video Digisport
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova și Sepsi Sfântu Gheorghe s-au înfruntat, în Bănie, în ultimul meci al etapei a 8-a în Liga 1.

În minutul 17, Fofana a profitat de o respingere greșită a lui Marko Pigliacelli, dar și de faptul că asistentul a fost prins pe picior greșit și nu a semnalizat ofsaidul evident.

ADVERTISEMENT

Greşeli de arbitraj în U Craiova – Sepsi, cu două goluri marcate din ofsaid

Universitatea Craiova a controlat începutul întâlnirii de pe arena din Bănie, dar cei care a trecut în avantaj pe tabela de scor au fost oaspeții.

În minutul 16, Valerică Găman a comis un fault de joc la Lukassen, Bogdan Mitrea a executa bine lovitura liberă, iar Pigliacelli a respins greșit balonul care a ajuns la Boubacar Fofana care a înscris pentru 0-1.

ADVERTISEMENT

Deși era în poziție evidentă de ofsaid, fotbalistul celor de la Sepsi nu a fost semnalizat în poziție afară din joc, centralul Marian Barbu validând reușita.

Imediat după golul marcat de Fofana, gazdele s-au năspustit în atac și au ratat o ocazie monumentală prin Elvir Koljic care a trimis în bară din poziție ideală.

ADVERTISEMENT

În minutul 32, U Craiova a restabilit egalitatea. Gustavo a înscris cu o lovitură de cap. Și reușita oltenilor a fost după un ofsaid nesemnalizat.

Vezi aici video cu golurile din U Craiova – Sepsi.

U Craiova a beneficiat și de un penalty inventat de brigada condusă de Marian Barbu

Seria gafelor brigăzii de arbitrii condusă de Marian Barbu a continuat și în repriza a doua. În minutul 77, Andrei Ivan a căzut în afara careului, după un duel cu Branislav Ninaj și arbitrul a acordat penalty.

ADVERTISEMENT

Centralul Marian Barbu a mers pe mâna asistentului său, același care nu a văzut ofsaidul din prima repriză la golul marcat de Fofana.

Deși Ivan s-a împiedicat singur, și în afara suprafeței de pedeapsă, asistentul de pe acea parte a terenului a considerat că fotbalistul celor de la Sepsi Sfântu Gherghe l-a jenat pe atacantul oltean.

Gustavo și-a pregătit prea mult execuția, a tras tare, în dreapta lui Niczuly, dar portarul oaspeților s-a întins și a respins în corner șutul brazilianului.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – Universitatea Craiova: 1,60 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT