Sport

“Greu se mai poate salva ceva la Dinamo”. Legenda Stelei a detectat cele două greșeli făcute de marea rivală

Stelistul Tudorel Stoica a vorbit despre situația de la Dinamo și a făcut câteva declarații dure cu privire la situația "câinilor".
02.05.2024 | 18:03
Greu se mai poate salva ceva la Dinamo Legenda Stelei a detectat cele doua greseli facute de marea rivala
Fostul stelist vorbește despre Dinamo. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

După atacul făcut asupra celor de la FCSB, fostul stelist a avut câteva cuvinte dure și la adresa conducerii de la Dinamo. Tudorel Stoica este de părere că deciziile nu au fost luate potrivit tradiției formației din Ștefan cel Mare, motiv pentru care echipa a ajuns pe ultimele locuri.

“Greu se mai poate salva ceva la Dinamo”. Legenda Stelei a detectat cele două greșeli făcute de marea rivală

Fostul stelist este de părere că la Dinamo trebuia să fie adus un antrenor român care să cunoască tradiția echipei. Pe lângă acest lucru, Tudorel Stoica susține că aducerea străinilor fără calitate a dus la căderea clubului pe ultimele locuri.

ADVERTISEMENT

Lui Stoica îi pare rău de rivala de tradiție, însă este de părere că cei din conducere, care nu se pricep la fotbal, au dus formația din Ștefan cel Mare în situația în care se află în acest moment. Fostul mare fotbalist a detectat două greșeli făcute de conducerea lui Dinamo în acest sezon.

“Chiar îmi pare rău pentru Dinamo. Rămâne un nume important pentru fotbalul românesc, ca și Steaua, ca și alte echipe din țară. Nu este o formație fără identitate, cum sunt unele. Ceea ce se întâmplă de mai multă vreme la Dinamo este rezultatul faptului că se bagă mulți nepricepuți la fotbal.

ADVERTISEMENT

Marile greșeli de la Dinamo: a adus un antrenor care n-are nicio treabă cu fotbalul românesc și a transferat jucători străini fără valoare, pe salarii mari. Un antrenor român era mai nimerit, ar fi știut cum trebuie abordate niște meciuri, ar fi putut mobiliza altfel echipa.

Jucătorii care vin din afară sunt foarte puțini de valoare. S-a stricat campionatul din această cauză! Sunt mulți ce nu pot ridica valoarea echipelor și campionatului.

ADVERTISEMENT

Greu se mai poate salva ceva la Dinamo. Dacă ar ajunge la baraj, are șanse mari să continue în Liga 1. Dar și mai rușinos este că poate retrograda direct”, a spus Tudorel Stoica, conform celor de la gsp.ro.

Tudorel Stoica îi pune la punct pe cei de la FCSB

Tudorel Stoica e convins că CSA Steaua București va continua să existe chiar dacă e blocată în Liga 2: “Cum să se poată întâmpla? Dacă fiecare vrea să se întâmple ceva, se întâmplă? Se desființează echipe că vrea Gigi Becali sau Meme Stoica? Steaua e Steaua, e în Liga 2, FCSB e FCSB. Cum să se întâmple așa ceva?”.

ADVERTISEMENT

Fostul căpitan al Stelei vorbește clar despre două entități care nu au legătură una cu cealaltă: “E o hotărâre judecătorească, ei sunt ei, sunt două echipe diferite. Dacă s-ar întâmpla ceea ce și-ar dori Gigi Becali, Meme Stoica sau Mustață…

Din punctul meu de vedere, eu mă simt bine când văd că se strigă Steaua, toate echipele și-ar dori să fie Steaua. FCSB e câștigătoarea campionatului, felicitări, să vedem mai departe ce se întâmplă”.

Fanii FCSB au sărbătorit titlul 27, însă Tudorel Stoica îi anunță că sunt într-o mare eroare. A urmat un nou atac la adresa lui Gigi Becali și Mihai Stoica: “N-are cum să fie titlul 27. Dacă e titlul 27, înseamnă că FCSB are și Cupa Campionilor și Supercupa Europei, n-are cum să fie titlul…

După ce stai nouă ani și îți dorești să câștigi un titlu, începi să spui aberații și să visezi lucruri care nu se pot întâmpla. N-are cum să fie titlul 27 când s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, a mai spus fostul câștigător al Cupei Campionilor Europeni pentru sport.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: