Fotbal intern

“GREUL” de la UEFA care îl protejează pe Vassaras! “Sînt rude!”

Cînd Kyros Vassaras a fost învestit în funcţia de preşedinte al CCA, foştii mari arbitrii ai României au luat foc....
25.04.2016 | 15:33
GREUL de la UEFA care il protejeaza pe Vassaras Sint rude

Cînd Kyros Vassaras a fost învestit în funcţia de preşedinte al CCA, foştii mari arbitrii ai României au luat foc.

Porumboiu şi Crăciunescu au fost cei mai vehemenţi şi au declarat că nu este normal ca forul să fie condus prin corespondenţă. “E ca şi cum eu aş fi un bun creştin şi discut cu preoţii de pe munte şi îmi dau slujbe pe telefon. Trebuie să vii, să stai aici, dacă vrei să analizezi, să-ţi faci meseria. Cum să te plătească cineva şi tu să vezi meciurile de la TV, să vii o zi pe săptămînă? Cum poţi să vezi aşa un arbitru de perspectivă? Trebuie să te duci tu să-i observi, să colinzi ţara în lung şi în lat”, a fost reacţia lui Porumboiu, nemulţumit de faptul că Vassaras delaga arbitrii de la locuinţa din Grecia.

Play-off stricat de arbitraje

Aceasta nu este, însă, singura problemă. Arbitrajele nu s-au îmbunătăţit deloc din momentul în care Vassaras a preluat şefia CCA. Ba din contră. Grecul se află în funcţie de mai bine de un an şi jumătate, perioadă în care mai multe cluburi i-au solicitat demisia. Vassaras şi-a păstrat, însă, postul. Nimeni nu a putut să-l îndepărteze de la Comisie.

Elenul şi-a văzut liniştit de treabă şi a continuat să-i trimită lui Deaconu delegările prin e-mail. Play-off-ul a confirmat, încă o dată dacă mai era nevoie, că este aproape imposibil să conduci CCA dacă nu te afli în România. Arbitrajele, mai ales în play-off, au fost, în mare parte, dezastruoase. Toate echipele susţin că au fost nedreptăţite. Viitorul – Steaua, Concordia – CSMS Iaşi, Pandurii – Steaua, Steaua – Dinamo, din returul play-off-ului, sînt doar cîteva partide care au fost stricate de “cavalerii în negru”.

Pilă grea la UEFA: “Sînt naş şi fin!”

Ultimele prestaţii ale arbitrilor au adus în pragul disperării mai multe cluburi din play-off. Care sînt decise să solicite din nou demiterea lui Vassaras la următorul Comitet Executiv. Şansele ca demersul lor să se încheie cu succes sînt, însă, nule. FANATIK.RO vă prezintă, în exclusivitate, motivul pentru care grecul este ţinut în funcţie de oamenii cu putere de decizie din fotbalul românesc.

“Nimeni nu se poate atinge de Vassaras. Sînt interese mari ca grecul să-şi păstreze funcţia. Nu va fi demis sub nici o formă de şefii din fotbalul românesc. Este rudă cu Theodore Theodoridis care, la începutul lunii martie, a fost numit secretar general al UEFA. Din ce am înţeles, cei doi sînt naş şi fin”, au dezvăluit sursele FANATIK.RO. În vîrstă de 50 de ani, Theodoridis a ajuns la UEFA în anul 2008 şi a ocupat funcţia de director pentru relaţiile cu federaţiile naţionale. Din 2010, a ocupat funcţia de secretar general adjunct al forului fotbalistic european.

Axa Vassaras-Theodoridis ne asigură prezenţa în elită

În continuare, FANATIK.RO vă prezintă şi din ce cauză conducătorii din fotbalul românesc refuză debarcarea lui Vassaras. Totul ţine de delegarea în mod constant a unui arbitru român la partidele importante din Europa. “Nu vă miră faptul că în ultima perioadă Haţegan este delegat la partide importante din Liga Campionilor şi Europa League? Sau că va fi prezent la Campionatul European din Franţa? Asta este şi înţelegerea.

Vassaras rămîne în funcţie, iar România va avea arbitrii la meciurile cu miză din străinătate. De acest aspect se ocupă naşul şi cu finul. Iar conducătorii din fotbalul românesc ştiu acest lucru. Îl păstrează pe Vassaras doar din dorinţa de a avea un arbitru român scos în faţă. Dacă îl îndepărtăm pe Vassaras, adio arbitru român la partidele importante”, susţin sursele FANATIK.RO.

6.000 de euro este salariul lunar al lui Vassaras ca preşedinte al CCA

Tags:
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a...
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a angajat ca agent imobiliar. A fost dată de gol de mama sa, care a postat o fotografie
Gigi Becali, „incurabil“: a pierdut un proces costisitor, dar dă semne că nu...
Gigi Becali, „incurabil“: a pierdut un proces costisitor, dar dă semne că nu și-a învățat lecția scumpă
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Ea este Marina, doctoriţa ucisă în cabinetul stomatologic din Brăila unde lucra. Primele...
Ea este Marina, doctoriţa ucisă în cabinetul stomatologic din Brăila unde lucra. Primele ipoteze despre identitatea criminalului
Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o...
Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea...
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea patronului FCSB
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”