Grevă de avertisment la metrou pe 10 august

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
05/08/2016, 14:53
Grevă de avertisment la metrou pe 10 august

Sindicatul Liber Metrorex (USLM) a anuţat că pe data de 10 august, între orele 10.00 – 12.00, va declanşa o grevă de avertisment la nivelul SC Alstrom Transport SA, care asigură mentenanţa garniturilor electrice.

“Greva va afecta considerabil circulaţia trenurilor de metrou”, se arată în comunicatul sindicatului, semnat de Marian Artimon, secretarul USLM.

Motivul grevei de avertisment este creşterea salarială pentru perioada 2016-2017, pe care administraţia societăţii o vede la nivelul procentului de 1%, iar sindicatul la cel puţin 8%.

“În aceste condiţii, după ce au fost parcurse toate etapele prevăzute de Lege, salariaţii au hotărât declanşarea grevei de avertisment în data de 10.08.2016, grevă ce va precede cu cel puţin două zile greva propriu-zisă pe termen nelimitat. Noul ministru a fost informat detaliat, dar nu s-a întreprins nimic pentru evitarea declanşării grevei, astfel ca cei 700.000 de călători care folosesc zilnic metroul să nu fie afectaţi”, se arată în comunicatul USLM.

sursa: romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Nicolae Dică se teme înainte de FCSB – Sepsi. “Echipă agresivă!” Ce zice de Mihai Roman şi Alexandru Stan

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×