Fotbal intern

Grevă la Astra Giurgiu! Jucătorii refuză să se mai antreneze, după ce nu și-au primit salariile de patru luni!

29.09.2020 | 17:05
Greva la Astra Giurgiu Jucatorii refuza sa se mai antreneze dupa ce nu siau primit salariile de patru luni
ADVERTISEMENT

Situația la Astra Giurgiu devine dramatică, iar jucătorii au refuzat să se mai antreneze după ce nu și-au primit salariile de luni bune. Vânzarea lui Denis Alibec la arabi, anunțată în exclusivitate de FANATIK, ar putea fi o gură de oxigen pentru clubul patronat de Ioan Niculae.

Ioan Niculae pare că nu are de gând să mai investească la Astra Giurgiu, iar dezinteresul conducerii i-a afectat pe jucători, care au ajuns pe ultimul loc în clasamentul Ligii 1 după înfrângerea drastică de la Viitorul, iar situația devine din ce în ce mai complicată.

ADVERTISEMENT

Jucătorii Astrei Giurgiu nu au de gând să revină la antrenamente dacă nu li se vor achita salariile restante și se vor prezenta direct la meciul de sâmbătă, 3 octombrie, cu FC Voluntari.

Grevă la Astra! Jucătorii nu și-au primit nici bonusul pentru sezonul trecut

Situația se pare că este chiar mai complicată de cât pare la prima vedere, fotbaliștii Astrei nu și-au primit nici prima de obiectiv, după ce au reușit o clasare foarte bună în clasament, locul 3, chiar în fața FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Conform unei clauze speciale din contracte, Denis Alibec și coechipierii săi ar fi trebui să primească câte 150 de euro pentru fiecare punct obținut, în cazul în care vor reuși să termine pe podium, ceea ce s-a și întâmplat.

Niciun jucător al Astrei nu a primit vreun ban, deși ar fi trebuit să primească 7.950 de euro pentru cele 53 de puncte adunate în campionat, 42 în sezonul regular și 11 în play-off.

ADVERTISEMENT

Dani Coman și Bogdan Andone nu au reușit să îi înduplece pe fotbaliști

Antrenorul giurgiuvenilor, Bogdan Andone, era pe gazon, gata de antrenament alături de staff-ul său, însă jucătorii au refuzat să intre pe teren, chiar dacă Dani Coman a încercat să îi facă să se răzgândească, însă fără succes, conform digisport.ro.

Denis Alibec este foarte aproape să-și scape de calvarul de la Giurgiu. Titularul echipei naționale este aproape de despărțirea de Astra Giurgiu și de semnarea unui contract financiar cu cifre care ar face invidios orice jucător din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Transferul lui Denis Alibec în Arabia Saudită ar putea fi colacul de salvare pentru jucătorii Astrei Giurgiu, cu banii obținuți pe atacant ar putea fi plătite toate salariile restante și primele de obiectiv, și ar asigura chiar și o parte din salariile pentru lunile următoare.

ADVERTISEMENT