Grevă la metrou miercuri dimineaţă, timp de două ore

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
10/08/2016, 10:49
Grevă la metrou miercuri dimineaţă, timp de două ore

O grevă de avertisment la metroul bucureştean are loc miercuri, între orele 10.00 şi 12.00.

„Greva va afecta considerabil circulaţia trenurilor de metrou”, se arată în comunicatul sindicatului, semnat de Marian Artimon, secretarul USLM.

Sindicaliştii sunt nemulţumiţi de creşterea salarială preconizată pentru perioada 2016-2017, ei cerând cel puţin 8%, în timp ce administraţia societăţii oferă doar 1%.

“În aceste condiţii, după ce au fost parcurse toate etapele prevăzute de Lege, salariaţii au hotărât declanşarea grevei de avertisment în data de 10.08.2016, greva ce va precede cu cel puţin două zile greva propriu-zisă pe termen nelimitat. Noul ministru a fost informat detaliat, dar nu s-a întreprins nimic pentru evitarea declanşării grevei, astfel că cei 700.000 de călători care folosesc zilnic metroul să nu fie afectaţi”, se arată într-un comunicat.

Peste 600.000 de oameni circulă zilnic cu metroul din Bucureşti.

sursa: antena3.ro

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica îl atenționează pe Bălașa! “Nu îmi convine că i-a dat replica lui Andrei Ivan”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×