Carousel hot news

Grevă la Vaslui! Jucătorii au refuzat să se antreneze! “Mă tem să nu se stingă lumina”

Neplătiţi din toamna anului trecut, jucătorii lui FC Vaslui au decis să ia atitudine miercuri. Astfel, Antal & compania s-au prezentat la baza de pregătire pentru antrenamentul programat la ora...
02.04.2014 | 14:23
Grevă la Vaslui! Jucătorii au refuzat să se antreneze!
Fotbalistii de la FC Vaslui prabusiti dupa golul lui Ovidiu Hoban.
ADVERTISEMENT

Neplătiţi din toamna anului trecut, jucătorii lui FC Vaslui au decis să ia atitudine miercuri. Astfel, Antal & compania s-au prezentat la baza de pregătire pentru antrenamentul programat la ora 11:00, însă au refuzat să iasă pe teren. Conform prosport.ro, fotbaliştii au înştiinţat staff-ul tehnic că, începînd de astăzi, vor declanşa o grevă şi nu se vor mai antrena decît atunci cînd o parte din salarii va fi achitată.

La finalul partidei din etapa trecută cu FC Braşov, antrenorul Liviu Ciobotariu a precizat că se teme pentru viitorului formaţiei vasluiene. “Trecem printr-o perioadă foarte grea. Niciodată în istoria clubului nu au mai fost asemenea momente. La Vaslui nu mai este raiul financiar de acum cîţiva ani. Nu am luat licenţă pînă în momentul de faţă, însă mi-aş dori ca nu cumva să se stingă lumina şi să se închidă uşa”, a spus antrenorul în cadrul unei conferinţe de presă.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri