Fotbal international

Griezman – Godin, duelul celor mai buni prieteni în sfertul Uruguay – Franţa

02.07.2018 | 00:29
Griezman  Godin duelul celor mai buni prieteni in sfertul Uruguay  Franta
ADVERTISEMENT

Antoine Griezmann – Diego Godin va fi duelul celor mai buni prieteni în sfertul de finală de la turneul final al Campionatului Mondial, dintre Uruguay şi Franţa, programat pentru vineri, 6 iulie, la Nijni Novgorod. Francezul recunoaşte că îl încearcă un sentiment straniu, pentru că pentru el fundaşul uruguayan este mai mult decât un frate.

Griezmannface o mărturisire pe care nimeni nu ar fi bănuit-o. “Am decis, în cele din urmă, să continui la Atletico Madrid, pentru că nu am vrut să mă despart de Godin. Relaţia noastră este fantastică şi a aşa a fost din prima zi când am venit la Atletico. El m-a luat în primire şi mi-a explicat ce înseamnă spiritul lui Atletico şi de atunci suntem nedespărţiţi”.

ADVERTISEMENT

Griezmann – Godin, duelul celor mai buni prieteni. Uruguayanul este şi naşul fetiţei francezului

Mai mult, francezul l-a rugat pe Diego şi acesta s-a simţit deosebit de bucuros să îndeplinească acest rol minunat, să îi fie naş fetiţei lui Antoine, eveniment de creştinare care a avut loc şi care este pentru Griezmann un alt motiv foarte serios de a se simţi ca în familie alături de Godin. Şi ironia hazardului a făcut ca tocmai cei mai buni prieteni să devină pentru prima dată inamici.

Griezmann - Godin, duelul celor mai buni prieteni. Uruguayanul este şi naşul fetiţei lui Griezmann. Aici îmbrăţişare după un gol Griezmann pentru Atletico
Griezmann – Godin, duelul celor mai buni prieteni. Uruguayanul este şi naşul fetiţei lui Griezmann

“Va fi foarte greu pentru mine şi sunt convins că şi pentru el, să nu mai fim împreună, pe aceeaşi baricadă, ci în tabere adverse. Însă trebuie să o facem, pentru că reprezentăm ţările noastre şi avem obligaţia de a da totul când jucăm pentru ţară. Va fi foarte straniu să îl am ca adversar şi, cine ştie, să fiu oprit de el prin orice mijloace, pentru că fiecare va trage cu dinţii să se califice în semifinale.”

ADVERTISEMENT
Tags: