ADVERTISEMENT
Fotbal international

Griezmann și Messi, relație dificilă: ”Nu este un tip prea vorbăreț, dar nici eu nu sunt” / ”Învăţăm să ne obişnuim unul cu altul”

Autori: Andrei Șchiopu, Traian Terzian | 03.10.2019 | 09:06
Griezmann și Messi, relație dificilă: ”Nu este un tip prea vorbăreț, dar nici eu nu sunt” / ”Învăţăm să ne obişnuim unul cu altul”

Antoine Griezmann a vorbit despre relația sa cu Lionel Messi. Noul jucător al catalanilor a povestit despre dificultatățile pe care le-a întâmpinat când a încercat să-și creeze o conexiune cu starul argentinian. Francezul a declarat că Messi nu este prea vorbăreț și nici el nu este, astfel încât îi este mai greu să aibă o relație strânsă cu el.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 3 octombrie, ora 09:07 / După victoria din meciul cu Inter Milano, Lionel Messi a vorbit și el despre relația pe care o are cu Antoine Griezmann, venit în această vară la FC Barcelona: ”Evident că nu am nicio problemă cu el, învăţăm să ne obişnuim unul cu altul. Relaţia este bună cu toată lumea, vestiarul este unit. Suntem conştienţi că nu trăim cel mai bun moment şi am avut nevoie de victoria cu Inter pentru ca lucrurile să revină pe făgaşul normal”.


Știre inițială, 1 octombrie

Griezmann a vorbit despre relația sa cu Messi

Antoine Griezmann a vorbit la conferința de presă dinaintea partidei cu Inter Milano din grupele Champions League despre cum s-a integrat la Barcelona și despre relația sa cu Lionel Messi: „Nu este un tip prea vorbăreț, dar nici eu nu sunt. Este o situație destul de dificilă. Am împărțit niște ceai cu el și cred că ne îndreptăm în direcția bună. A fost accidentat și mi-a fost mai greu să îmi leg o conexiune cu el. Suntem doi băieți buni, oameni de treabă și sunt aici să ajut pe toată lumea din echipă”.

Antoine Griezmann a venit la Barcelona în vară, după ce șefii catalani i-au achitat clauza de reziliere pentru a-l lua de la Atletico Madrid. Conducerea Barcelonei a plătit 120.000.000 de euro pentru a-l aduce pe atacantul francez pe „Camp Nou”.

ADVERTISEMENT
  • 28 de ani a împlinit Antoine Griezmann pe 21 martie
Griezmann a înscris 3 goluri pentru Barcelona. Sursă foto: hepta.ro
Griezmann a înscris 3 goluri pentru Barcelona. Sursă foto: hepta.ro

Barcelona a fost amendată din cauza mutării lui Griezmann

Catalanii au primit o amendă în valoare de doar 300 de euro în urma transferului francezului de la Atletico Madrid. Șefii lui Atletico îi acuză pe catalani că au negociat cu Griezmann înainte să scadă clauza lui de reziliere, dar l-au cumpărat abia din iulie, când știau că îi va scădea clauza de reziliere de la 200.000.000 de euro la 120.000.000 de euro. Ne-am săturat de atitudinea Barcelonei. Când un preşedinte şi un jucător vorbesc în acest mod despre viitorul unui jucător care este deja sub un contract – şi cu doar câteva zile înaintea disputării unei finale europene – arată o absolută lipsă de respect faţă de Atletico Madridşi fanii ei”, au scris șefii lui Atletico într-un comunicat.

„Poziţia noastră este una foarte clară şi a fost făcută publică în numeroase ocazii. Nu am negociat niciodată pentru Griezmann şi nici nu avem intenţia să o facem”, au încheiat comunicatul. Chiar dacă amenda primită este extrem de mică, șefii catalani vor să facă recurs la decizie.

ADVERTISEMENT
  • 130.000.000 de euro este cota de piață a lui Antoine Griezmann, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!