Barcelona grăbeşte transferul lui Griezmann! Zilele următoare, decisive

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
26/03/2018, 12:52
Barcelona grăbeşte transferul lui Griezmann! Zilele următoare, decisive

Barcelona forţează semnătura lui Antoine Greizmann înainte de perioada de transferuri din vară, iar Mirror anunţă că oficialii celor două cluburi urmează să se întâlnească în viitorul apropiat. Francezul reprezintă ţinta numărul unu în acest moment pentru clubul catalan, însă este de aşteptat ca Atletico Madrid să nu renunţe la serviciile lui Griezmann fără să se lupte pentru o sumă consistentă.

De cealaltă parte, nici Griezmann nu mai are răbdare. Atacantul a declarat recent că vrea ca viitorul său să fie decis înainte de începerea Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia, care va debuta în luna iunie. Cu mai puţin de trei luni rămase până atunci, Barcelona trebuie să se grăbească dacă vrea să-l aducă pe francez pe Camp Nou, mai ales că Griezmann pare dispus să accepte un contract cu un salariu mai mic, dar cu bonusuri mai multe şi mai mari.

100.000.000 de euro, preţul corect pentru Griezmann?

Negocierile nu vor fi deloc uşoare. Clubul madrilen ar putea cere cel puţin 100 de milioane de euro pentru a-l lăsa pe Antoine să plece în Catalonia. Este clauza de reziliere stabilită de Atletico, însă sunt zvonuri potrivit cărora Barcelona ar fi dispusă să urce un pic preţul. Totul va fi decis în următoarea perioadă, dacă oficialii lui Atletico bat palma cu catalanii.

Închide ×