Fotbal international

Griezmann pleacă de la Atletico! Când îl va prezenta Barcelona

17.05.2018 | 20:12
Griezmann pleaca de la Atletico Cand il va prezenta Barcelona

Atacantul francez Antoine Griezmann a decis să plece de la Atletico Madrid în această vară, după ce ieri a fost cel mai bun om de pe teren în finala Europa League, și va merge la campioana FC Barcelona, a anunțat cotidianul As.

Jurnaliștii spanioli anunță că Antoine Griezmann va fi prezentat pe Camp Nou peste două săptămâni, chiar înainte de a merge la turneul final al Cupei Mondiale din Rusia cu echipa națională a Franței.

Griezmann va avea numărul 7 la Barcelona, același cu care a jucat și la Atletico

Spaniolii scriu că în înțelegerea existentă încă din luna noiembrie ar fi o clauză de 15-20 de milioane de euro ce ar trebui plătită de FC Barcelona dacă transferul nu va avea loc. Catalanii au început deja să pregătească tricourile cu numele lui Griezmann pe spate.

Mai mult, cei de la FC Barcelona au fost siguri că îl vor lua de la Atletico pe Griezmann incă din iarnă încât atunci când a fost transferat brazilianul Philippe Coutinho de la FC Liverpool. Acestuia i-a fost dat tricoul cu numărul 14 deși numărul 7 devenea disponibil odată cu plecarea argentinianului Javier Mascherano. Însă, acest număr a fost păstrat pentru Antoine Griezmann.

Formaţia de pe Camp Nou a trimis o scrisoare spre Atletico Madrid cu privire la transferul lui Antonie Griezmann. Oficialii catalanilor i-au anunţat pe şefii de pe Wanda Metropolitana că vor achita clauza de reziliere a francezului. Barcelona urmează să achite 100 de milioane de euro pentru Antonie Griezmann, după ce fotbalistul din Hexagon s-a întâlnit cu Enrique Cerezo, preşedintele lui Atletico Madrid, cel care spera că îl va convinge să rămână şi în sezonul viitor în capitala Spaniei.

Antoine Griezmann a fost eroul lui Atletico Madrid în finala Europa League cu Olympique Marseille, câștigată de spanioli cu scorul de 3-0. Internaționalul francez a reușit o dublă în finala de la Lyon.