Fotbal international

Mourinho îşi freacă mâinile! Un jucător dorit de “diavoli” nu exclude un transfer la Manchester United

Antonie Griezmann este una dintre ţintele lui Manchester United. Jose Mourinho l-a dorit în vară pe internaţionalul francez, însă mutarea nu s-a mai materializat. Fotbalistul lui Atletico Madrid nu ar spune nu unei mutări în Premier League.
22.11.2017 | 10:17
Mourinho isi freaca mainile Un jucator dorit de diavoli nu exclude un transfer la Manchester United

Antoine Griezmann se pregăteşte să lanseze o nouă carte biografică, iar în paginile ei, internaţionalul francez a admis că o mutare pe Old Trafford rămâne o posibilitate. Atacantul de 26 de ani a susţinut că este fericit la Atletico Madrid, dar că nu exclude nicio variantă.

“Am toate motivele să fiu fericit aici, dar asta nu înseamnă că nu voi pleca într-o zi. Nu am luat nicio decizie încă. Totul depinde de mai mulţi factori. Am un mare antrenor la echipă şi nişte colegi foarte buni, mereu mă întreabă de viitorul meu. Nu exclud nimic. Nu sunt împotriva unei mutări în Anglia, doar vremea e o problemă acolo. Este o posibilitate să ajung la Manchester United”, scrie în cartea “În spatele unui zâmbet, viaţa “Micului prinţ” povestită de el însuşi”.

Griezmann spune nu unei plecări în iarnă

Antonie Griezmann şi-a prelungit contractul cu Atletico Madrid în vara acestui an, atunci când se vorbea de un posibil transfer al său la Manchester United. Internaţionalul francez mai este dorit de FC Barcelona, PSG sau Bayern Munchen.

Recent, fotbalistul de 26 de ani a infirmat o posibilă plecare în iarnă. Nu voi pleca în ianuarie. Vor veni la echipă şi Diego Costa şi Vitolo. Trebuie să luptăm şi să ducem echipa cât mai sus. Nu am vorbit cu preşedintele clubului despre plecare”, a declarat Griezmann pentru Telefoot.