Cele mai citite

Griezmann pleacă sigur! Anunţul care l-a dat de gol

Acesta este ultimul sezon petrecut de francezul Antoine Griezmann la Atletico Madrid. Căpitanul lui Atletico a făcut anuntul plecării, fără să vrea.
Autori: Ionut Neamţu, Sorin Dumitrescu | 12.03.2018 | 09:55
Griezmann pleacă sigur! Anunţul care l-a dat de gol

De un an de zile se vorbeşte despre faptul că francezul Antoine Griezmann va pleca de la Atletico Madrid. Vara trecută era dat ca şi sigur la Manchester United, dar a decis să rămână, pentru că Atletico avea interdicţie la transferuri până în iarna lui 2018.

În această vară însă devine, de la o zi la alta, tot mai clar faptul că Griezmann îi va lăsa pe los colchoneros şi va merge să câştige trofee, undeva la un club mare, cu pretenţii permanente la tiluri şi cupe europene.

Există deja înlocuitor pentru Griezmann

Recent, după meciul din ultima etapă, 3-0 acasă cui Celta Vigo, căpitanul echipei, mijlocaşul Gabi, a dat o declaraţie din care reiese foarte clar faptul că ştie că francezulk va pleca la final de campionat şi că Atletico trebuie să meargă înainte cu ceea ce are şi cu va mai veni.

“Îi cer doar să-şi dea viaţa atâta timp cât mai este la noi. Au mai plecat jucători importanţi, care fac diferenţa, însă sunt alţii care se remarcă, precum Vitolo sau alţii care sunt aici sunt jucători importanţi şi cu suficientă responsabilitate pentru a duce totul mai departe. Asta este, jucătorii vin şi pleacă, dar, în final, cei care vor să se afirme mereu ies în faţă. Ei sunt jucătorii pe care îi vrem în această echipă”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!