Griezmann vs. Mbappe în lupta pentru Balonul de Aur. Deschamps: “Nu mă surprinde”

Ionut Neamţu    Claudiu Surmei   
în Fotbal international
16/11/2018, 10:44
Griezmann vs. Mbappe în lupta pentru Balonul de Aur. Deschamps: “Nu mă surprinde” GALERIE FOTO
Griezmann și Mbappe se luptă pentru Balonul de Aur

Antoine Griezmann și Kylian Mbappe sunt în lupta pentru Balonul de Aur 2018. Cei doi atacanți au ajutat Franța să câștige Campionatul Mondial din Rusia în acest an, ambii au marcat câte 4 goluri, în timp ce Mbappe a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător al turneului. Selecționerul Franței, Didier Deschamps, susține că nu există rivalitate între Griezmann și Mbappe.

“Nu, nu a existat nicio contradicție între ei. Amândoi au fost importanți, uneori separat, alteori când au fost împreună pe teren. Sunt tot mai determinați pe măsură ce marchează goluri. Nu se luptă unul împotriva celuilalt. Faptul că sunt amândoi aici cu noi, dar nu numai ei, pentru că mai sunt și alți jucători, ajută enorm echipa națională a Franței”, a declarat Deschamps la conferința de presă organizată înaintea partidei pe care francezii o vor juca împotriva Olandei în Liga Națiunilor.

Griezmann și Mbappe se luptă pentru Balonul de Aur

Antoine Griezmann și Kylian Mbappe au avut evoluții foarte bune în 2018 și sunt în lupta pentru Balonul de Aur, fiind propulsați de performanța de la Campionatul Mondial. Didier Deschamps este bucuros că tânărul Mbappe are șanse să câștige Balonul de Aur, dar recunoaște că își dorește mai mult de la atacantul lui PSG. “Trebuie să continue să facă lucrurile bune pe care le-a făcut până acum. A devenit decisiv pentru noi, ceea ce este un lucru bun. Nu sunt surprins, vreau doar să continue forma bună și chiar să fie un pic mai eficient în fața porții. Oricum se descurcă foarte bine. Va face tot posibilul să rămână așa sau chiar să mai crească”, a mai spus selecționerul Franței.

Mbappe are 26 de partide și 10 goluri marcate în tricoul Franței, în timp ce Antoine Griezmann a jucat în 65 de meciuri pentru naționala “Cocoșului galic” și a marcat de 26 de ori. Cei doi au fost convocați pentru meciul Franței cu Olanda din Liga Națiunilor.

Închide ×