Grigoraş acuză: “Aveam nevoie de Nistor! Pregătisem echipa cu el titular!”

Daniel Vlad   
in Fotbal intern
31/07/2016, 19:53
Grigoraş acuză: “Aveam nevoie de Nistor! Pregătisem echipa cu el titular!”

Ovidiu Herea a declarat la finalul partidei că oboseala şi căldurea şi-au pus amprenta pe evoluţiile celor două echipe.

“La cum a decurs jocul consider că scorul de 0-0 este un rezultat echitabil. Nu am avut nimic cu Săpunaru. Toată lumea ştie că sîntem prietni, dar în teren am dorit să dăm fiecare din noi tot ce am avut mai bun. Însă şi căldura şi-a pus amprenta pe jocul ambelor echipe.

Nu uitaţi că şi oboseala şi-a spus cuvîntul. În Israel nu mai avem nimic de pierdut. Mergem să ne batem pentru fiecare metru de teren”, a spus Herea.

La rîndul său Petre Grigoraş, antrneorul formaţiei Pandurii, a declarat: “Sînt mulţumit că nu am pierdut. Dar este inuman că am jucat la 5:30 Nu se poate aşa ceva. Nu am mai avut prospeţime, iar căldura ne-a moleşit pe toţi.

Însă chiar şi aşa putea să cîştigăm dacă Hora reuşea să marcheze atunci cînd a tras în transversală. Nu o să facem meci de pregătire în Israel. Merge să obţinem un rezultat bun. E un joc de Europa League, dar trebuie să recunosştem că nu Pandurii mai are prima şansă la calificare.

Îmi pare rău de situaţia lui Nistor. Eu aveam nevoie de el. Pregătisem toată vara echipa cu el titular, dar este problema conducerii”, a spus Grigoraş.

Ştirea MOMENTULUI

Clasament WTA actualizat. Câte puncte are Simona Halep după finala de la Cincinnati

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×