Fotbal intern

Grigoraș, sunat de Becali! De ce nu a mai ajuns la Steaua

Autor: Alexandru Năstase | 21.09.2018 | 11:26
Petre Grigoraș a fost dorit de Gigi Becali în 2010 pentru postul de antrenor al Stelei

Petre Grigoraș, antrenorul celor de la SSC Farul a povestit momentul în care a fost sunat de Gigi Becali care îl dorea cu insistență la Steaua! Tehnicianul recunoaște că în 2010 a ezitat să dea un răspuns și lucrul acesta l-a costat mult. Cele 24 de ore solicitate ca timp de gândire s-au dovedit a fi prea multe pentru latifundiarul din Pipera care n-a mai avut răbdare și a numit un alt antrenor la echipă.

„Am ezitat. Marea majoritate a antrenorilor se urcă imediat în mașină când îi sună Gigi Becali și întreabă doar la ce oră trebuie să ajungă la Palat! E drept, a fost atunci un telefon surprinzător din partea patronului Stelei. Am zis că sunt de acord, dar am cerut o zi în plus de gândire. Lotul nu era conturat, știam că acolo nu există altceva decât titlul. Sigur, Becali ar fi făcut întăriri, mă încântase ideea, însă n-a mai așteptat răspunsul meu final. A plecat trenul. Nu-mi pare rău, fiindcă în octombrie 2010 am preluat Pandurii, unde am avut plăcerea de a lucra cu niște jucători senzaționali, ajunși în scurt timp și la națională”, a declarat pentru gsp, Petre Grigoraș

Grigoraș sunat de Becali! De ce nu a mai ajuns la Steaua. Grigoraș privește
În 2010, Petre Grigoraș a cerut timp de solicitare preț de 24 de ore, dar Gigi Becali a mers mai departe și a numit alt antrenor la Steaua

Grigoraș sunat de Becali! De ce nu a mai ajuns la Steaua

Mai mult de atât, Petre Grigoraș crede că ar fi găsit și o modalitate prin care să ajungă la un numitor comun cu Gigi Becali, un patron recunoscut pentru capriciile sale și, mai ales, pentru faptul că se implică în alcătuirea echipei.

„Important e să fii diplomat! Nu trebuie să dai un răspuns frontal. Prima condiție e să nu spui „NU”. Apoi, mai găsești niste motive, că X și-a rupt o unghie, vezi pe parcurs. Cert e că, probabil, nu trebuie să fii radical negativ în asemenea situații. Indiferent câte lacune sau greșeli ar face, Gigi e de apreciat pentru investiții. E normal să-l respecție pentru asta”, a mai spus Petre Girgoraș.

9 formații a antrenat de-a lungul carierei Petre Grigoraș

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!