Felix Grigore şi-a găsit de muncă! ”Lucrez la kilometrul zero!”

Cristian Blanuta   
in Fotbal intern
12/08/2016, 18:31
Felix Grigore şi-a găsit de muncă! ”Lucrez la kilometrul zero!”

Felix Grigore şi-a găsit repede de muncă, după ce s-a despărţit de CS U Craiova, unde ocupase funcţia de manager general. Grigore a devenit manager la FRF.

Fostul conducător la Unirea Urziceni, U Cluj şi CS U Craiova, Grigore este acum noul manager din cadrul Competiţiilor de Copii şi Juniori. El îl înlocuieşte pe profesorul Pavel Velcotă.

Federaţia Română de Fotbal l-a cooptat şi pe Vlad Munteanu în cadrul echipei de management a Centrelor de Excelenţă Tricolor11.

”Ce mîndrie poate fi mai mare decît să lucrezi la kilometrul 0 al fotbalului românesc. Acesta a fost principalul motiv, dar şi că mă alătur unei echipe foarte tinere, care a pornit pe un drum bun pentru dezvoltarea fotbalului românesc. Sînt încă într-o perioadă de acomodare, am început doar de cîteva zile”, a declarat Felix Grigore.

”Sînt la curent cu tot ceea ce înseamnă nou în fotbal pe toate planurile, de la organizare la management şi pînă la latura tehnico-tactică. Este o oportunitate pentru mine de a mă dezvolta profesional.

E important să ştiu unde să caut ajutor pentru a rezolva diferite probleme. Îmi propun dezvoltarea profesională pe această nişă, de copii şi juniori. La nivel de Federaţie, este clar că aceste centre trebuie să crească”, a spus şi Vlad Munteanu.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×