Life

Grigore Leșe a criticat dur prestația unei tinere artiste: “Ăsta e cel mai prost obicei”

Grigore Leșe a răbufnit în cadrul unei emisiuni și a criticat dur prestația unei tinere artiste. Ce i-a spus cunoscutul interpret.
20.05.2023 | 18:33
Grigore Lese a criticat dur prestatia unei tinere artiste Asta e cel mai prost obicei
Grigore Leșe a criticat interpretarea unei tinere artiste. Sursa foto: TVR1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Grigore Leșe este jurat în cadrul emisiunii Vedeta populară, iar într-o ediție recentă a criticat dur prestația unei tinere artiste, venită să-și demonstreze talentul muzical. Tânăra de 16 ani l-a impresionat cu greu pe interpretul de muzică populară.

Grigore Leșe a criticat dur prestația unei tinere artiste. Ce i-a spus la TV

În cadrul emisiunii Vedeta populară, de la TVR, Grigore Leșe a criticat dur o concurentă care a urcat pe scenă pentru a-i impresiona pe jurați. În vârstă de 16 ani, Roxana Pațanghel avea doar 12 ani atunci când a devenit cunoscută pe YouTube, datorită unui videoclip în care interpreta o melodie, la un spectacol.

ADVERTISEMENT

Recent, adolescenta a decis să-și încerce norocul la emisiunea de talente de la TVR, însă interpretarea sa nu a fost pe placul tuturor juraților. În timp ce Niculina Stoican a fost impresionată de felul în care a cântat concurenta și i-a dat nota 10, nu același lucru se poate spune despre Grigore Leșe.

Artistul a răbufnit și i-a cerut tinerei să modifice stilul melodiei pe care a interpretat-o pe scena emisiunii. Acesta i-a spus să cânte piesa din nou, iar Roxana a rugat să fie acompaniată de orchestră. Grigore Leșe nu a fost impresionat nici de această dată și a ținut să-i dea concurentei o lecție muzicală.

ADVERTISEMENT

“Alegerea a fost bună, problema ei este că nu știe sa împacheteze textul! Nu creează o poveste prin glas, nu doar prin text. Trebuie să cânți expresiv! Stai prea mult pe o silabă. N-ai făcut formă la cântat. 

Ăsta e cel mai prost obicei, să stai așa si sa ceri: dă-mi re! Bă, eu nu cer d-astea, mă! Eu cânt! Nu impui sa cânte orchestră și tu, poate, nu poți cânta.

ADVERTISEMENT

Tu te-ai angajat să mă fentezi pe mine că poți cânta fără orchestră. Cel puțin, orchestra te mai acoperă când intonezi fals”, i-a spus Grigore Leșe tinerei, potrivit Star Popular.

În cele din urmă, după ce a mai făcut câteva modificări în interpretare, Grigore Leșe a fost mulțumit. Roxana nu a reușit să se califice în finală, dar are planuri mari de viitor. Adolescenta vrea să termine Conservatorul și să intre la Academia de Poliție.

ADVERTISEMENT

Jurații de la Vedeta Populară, impresionați de poveștile unor concurenți

În alte ediții ale emisiunii la care este jurat, Grigore Leșe a avut momente în care interpretările și poveștile concurenților l-au lăsat fără cuvinte. Un exemplu este Sabrina Aiacoboaie, care a venit la Vedeta populară pentru a se face remarcată în fața unor artiști de renume.

Grigore Leșe, Niculina Stoican și Cornlia Rednic au izbucnit în lacrimi după interpretarea concurentei. Prestația sa artistică i-a impresionat profund pe cei trei jurați. Tânăra a vorbit despre bunicul său, pe care l-a pierdut în urmă cu câțiva ani.

“Mama şi tata, pentru mine, au fost bunica şi bunicul. Am copilărit şi am crescut cu ei. Mama m-a născut în România şi m-a lăsat bunicii mele, după şase ani s-a reîntors în ţară. Tata este dascăl la biserică, este de 25 ani în Italia. Vine foarte rar acasă. Doar de Crăciun, dacă vine şi atunci.

În 2016, bunicul a murit. A fost un şoc pentru mine. El avea o vorbă: fetiţa lui tataia, trebuie să munceşti de două ori mai mult ca să ajungi acolo unde îţi doreşti. Eu asta am făcut!”, a spus Sabrina în cadrul emisiunii.

ADVERTISEMENT
Tags: