Rapidul transferă la foc automat! O nouă vedetă va juca în Liga a patra!

Alex Bradescu   
in Fotbal intern
08/09/2017, 20:47
Rapidul transferă la foc automat! O nouă vedetă va juca în Liga a patra!

Academia Rapid continuă să facă achiziţii importante. După ce i-a convins pe Daniel Pancu şi pe Daniel Niculae să se alăture proiectului şi să evolueze în Liga a patra, un nou jucător important din trecutul recent al vişiniilor e la un pas să accepte provocarea şi să joace pentru formaţia care e sponsorizată de Primăria Sectorului 1 şi de o firmă a afaceristului Gruia Stoica.

Ştefan Grigorie, acum în vârstă de 35 de ani, se antrenează cu Academia Rapid şi va juca pentru formaţia la care antrenor este Constantin Schumacher, iar preşedinte este Ovidiu Burcă .Ştefan Grigorie a evoluat pentru clubul din Giuleşti între 2007 şi 2013, iar în carieră a mai bifat echipe precum Univeristatea Craiova, Dinamo sau CSM Poli Iaşi.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Grigorie va semna, urmeaza Alex Iacob

Alături de el este posibil să fie înregimentat şi Alexandru Iacob, fundaş central de meserie, care a jucat pentru Rapid în Liga a doua. Iacob, 28 de ani, a jucat timp de două sezoane pentru Rapid, iar ultima oară evoluase în Grecia, la Ethnikos. Iacob a evoluat multă vreme pentru Steaua la începutul carierei, iar apoi a trecut pe la Viitorul Constanţa şi Oţelul Galaţi.

Academia Rapid a debutat în forţă în acest sezon de Liga a doua, reuşind până în acest moment să obţină două victorii din două partide. În luna octombrie va primi probabil şi palmaresul Rapidului, acesta urmând să fie obiectul unei licitaţii la care preţul de pornire va fi de 406.000 euro. Foarte probabil, Primăria Sectorului 1 va cumpăra Brand-ul şi îl va ceda spre Academia Rapid.

Închide ×