Fotbal intern

Griji pentru Edi Iordănescu înainte de CFR Cluj – Clinceni: ”Cu o noapte pierdută e foarte greu”. Video

17.04.2021 | 15:32
Griji pentru Edi Iordanescu inainte de CFR Cluj  Clinceni Cu o noapte pierduta e foarte greu Video
ADVERTISEMENT

Antrenorul Edi Iordănescu este îngrijorat înainte de meciul CFR Cluj – Academica Clinceni, din prima etapă a play-off-ului, și consideră că echipa sa are un handicap prin faptul că a pierdut o noapte pe drum după întoarcerea de la Ploiești unde a cucerit Supercupa României.

Campioana CFR Cluj a câștigat Supercupa României ediția 2020 după ce s-a impus la penalty-uri cu scorul 4-1 în fața FCSB, deținătoarea Cupei.

ADVERTISEMENT

Ardelenii sunt cu gândul la următorul trofeu pentru care se luptă, și anume titlul din Liga 1, însă în acest sezon formația din Gruia va începe play-off-ul de pe poziția a doua, spre deosebire de sezoanele anterioare când îl începeau din postura de lideri.

Ce îl îngrijorează pe Edi Iordănescu înainte de CFR Cluj – Clinceni

Înaintea partidei CFR Cluj – Academica Clinceni, tehnicianul Edi Iordănescu are mai multe griji pe cap, dar cea mai mare ține de faptul că jucătorii săi nu sunt refăcuți complet după duelul cu FCSB și drumul lung de întoarcere de la Ploiești.

ADVERTISEMENT

”La capitolul fizic vom avea de suferit. Dacă în trecut am apelat la acest sistem de rotație, de data aceasta nu prea sunt soluții. Chiar dacă mi-aș dori să schimbăm mai mulți jucători, să aducem energie și prospețime, să aducem concentrare în jocul nostru, nu sunt foarte multe soluții.

Trebuie să apelăm la ce avem, trebuie să încercăm să recuperăm jucătorii și să abordăm într-o manieră foarte eficientă acest joc. A fost un consum mare fizic, emoțional și cu o noapte pierdută este foarte greu să fim la parametri maximi”, a declarat Iordănescu jr într-o conferință de presă.

ADVERTISEMENT

Iordănescu nu crede în aranjamente la FCSB – FC Botoșani

Tehnicianul CFR-ului a vorbit și despre întâlnirea FCSB – FC Botoșani și nu crede că se poate pune problema de vreun aranjament, deși întotdeauna la întâlnirile celor două formații s-au făcut speculații, mai ales că ”roș-albaștrii” au câștigat nouă din cele zece parte jucate acasă.

”Știu că de-a lungul timpului au fost multe speculații, probabil că și rezultatele directe au alimentat aceste speculații, în sensul în care FCSB a reușit o serie aproape fără greșeală.

ADVERTISEMENT

Dar eu cred foarte tare în integritatea celor două echipe, a jucătorilor, a antrenorilor, conducerilor și nu cred că se poate pune problema în sensul ăsta. Îmi doresc ca Botoșani să facă o fiură frumoasă”, a afirmat Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT