Fotbal intern

Grozav, la un pas de Dinamo! Claudiu Niculescu: “L-am sunat, vrea să vină”

Grozav ar putea semna în zilele următoare cu Dinamo București

Gicu Grozav se află la un pas de Dinamo după ce noul antrenor al câinilor, Claudiu Niculescu, s-a implicat personal în realizarea transferului. Astfel, atacantul ar putea semna cu gruparea din Ștefan cel Mare chiar în zilele următoare. FANATIK.RO a dezvăluit că fotbalistul a avut o primă discuție cu Niculescu, tehnician care îl dorește foarte mult la echipă pe fostul jucător al Petrolului.

UPDATE, 00:30. Claudiu Niculescu a declarat după meciul cu Dacia Unirea Brăila, din Cupa României, că Gicu Grozav este ca şi acontat de FC Dinamo Bucureşti: “Am vorbit cu Grozav azi. L-am sunat în această dimineață, și-a exprimat dorința de a veni alături de noi. Cred că au mai rămas de pus la punct doar mici detalii în zilele următoare”, a spus Claudiu Niculescu.


Mai mult de atât și Grozav a confirmat posibilul transfer. Azi Dinamo trebuie să rămână concentrată doar la meciul din Cupa României. Zilele viitoare ar putea să se rezolve situația între noi. Mai multe detalii vom vedea zilele viitoare”,  a declarat atacantul.

Grozav, la un pas de Dinamo! Claudiu Niculescu s-a implicat în transfer Gicu Grozav in meciul amical de fotbal dintre Romania si Suedia, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, marti 27 martie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Bursaspor este ultima echipă pentru care a evoluat Gicu Grozav

Grozav, la un pas de Dinamo! Claudiu Niculescu s-a implicat în transfer

De altfel, în trecut Grozav și-a dovedit nu o dată atașamentul față de Dinamo și a refuzat 25.000 de euro pe lună de la marea rivală, FCSB. Și CFR Cluj a vrut să-l aducă în Gruia, i-a oferit 14.000 lunar, dar s-a lovit, de asemenea, de refuzul jucătorului, care i-ar fi transmis lui Claudiu Niculescu că este de acord să aibă un salariu la nivelul clubului Dinamo.

Gicu Grozav a evoluat ultima oară în Turcia pentru gruparea Bursaspor. Nu a stat însă prea mult la echipa pe care în trecut a antrenat-o și Gheorghe Hagi. După șase luni de zile și opt jouri disputate în tricoul formației, cele două părți n-au mai ajuns la un numitor comun pentru prelungirea contractului. Standard Liege, Terek Groznii și Karabukspor sunt celelalte formații din străinătate pentru care a mai evoluat Gicu Grozav. Nu a reușit să se impună însă la nicio echipă.

Cele mai multe jocuri le-a disputat pentru Terek, 45 la număr cu șapte goluri, însă nu l-a convins pe antrenor că merită un loc de titular. Grozav a fost chemat prima oară la echipa națională în 2012 și între timp a bifat 27 de jocuri alături dr tricolori.

5 goluri a marcat Grozav în tricoul echipei naționale

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri