Fotbal intern

Foto ŞOC! Aşa arată buza SPARTĂ a lui Golofca, BĂTUT de Leo Grozavu

UPDATE Ora 23:30 / FANATIK.RO a intrat în posesia unor imagini de-a dreptul şocante cu buza spartă a lui Cătălin Golofca după loviturile primite de la antrenorul său! Imaginile sunt grăitoare...
07.03.2017 | 00:08
Foto SOC Asa arata buza SPARTA a lui Golofca BATUT de Leo Grozavu

UPDATE Ora 23:30 / FANATIK.RO a intrat în posesia unor imagini de-a dreptul şocante cu buza spartă a lui Cătălin Golofca după loviturile primite de la antrenorul său! Imaginile sunt grăitoare şi arată că Leo Grozavu l-a “altoit” pe jucătorul său mult mai rău decât s-a văzut la TV, tehnicianul Botoşaniului lovindu-l din plin pe propriul fotbalist!

Vezi imaginile sus în galeria foto

FANATIK.RO a încercat să ia legătura cu jucătorul Botoşaniului, însă acesta a refuzat să comenteze în orice fel cele întâmplate. Totuşi, imaginile au ajuns la agentul lui Golofca, acesta fiind de-a dreptul şocat de urmările incidentului.

Vom reveni cu amănunte!

––––––––––-

FC Botoşani a pierdut clar la Giurgiu, 0-3 cu Astra, iar antrenorul oaspeţilor, Leo Grozavu, şi-a pierdut cumpătul şi a lovit un jucător de-al lui.

În minutul 83, Golofca a fost schimbat cu Herghelegiu. Fotbalistul a părăsit terenul, s-a aşezat pe bancă, dar, de nervi că nu i-a ieşit jocul şi ar mai fi fost înjurat de Grozavu, a aruncat cu tricoul înspre tehnician!

Leo Grozavu l-a văzut şi s-a dus glonţ către el. L-a luat de gât şi l-a întins pe marginea băncii. Au intervenit cei de pe bancă şi l-au calmat, cu greu, pe Grozavu!

VIDEO / VEZI AICI INCIDENTUL

Antrenorul a explicat motivul pentru care a avut acest gest.

”Nu l-am lovit, dacă o făceam, păţea ceva. Am avut o ieşire necontrolată, dar nu l-am lovit. L-am schimbat pentru că în teren nu ştia unde era. Nici efort nu făcea. S-a şi plâns că nu poate. Mi s-a părut deplasat! Când l-am văzut că-şi mai aruncă şi tricoul, n-am mai rezistat. El nu mai putea, iar Teixeira la 36 de ani joacă din trei în trei zile fără probleme”, a spus Leo Grozavu.

Preşedintele gazdelor, Dani Coman, a criticat gestul tehnicianului oaspeţilor: “E inadmisibil! Nu ştiu dacă mai poate antrena undeva după aşa ceva”.