Pariuri sportive

VIDEO / Atenţie Steaua! EUROGOL marcat de Iarmolenko pentru Dinamo! Aalborg, patru meciuri fără victorie!

UPDATE / Prima adversară a Stelei din Liga Europa, Aalborg, s-a încurcat în deplasarea de la Silkeborg, scor 2-2, şi a ajuns la patru meciuri fără victorie în campionat....
31.08.2014 | 19:08
VIDEO  Atentie Steaua EUROGOL marcat de Iarmolenko pentru Dinamo Aalborg patru meciuri fara victorie

UPDATE / Prima adversară a Stelei din Liga Europa, Aalborg, s-a încurcat în deplasarea de la Silkeborg, scor 2-2, şi a ajuns la patru meciuri fără victorie în campionat.

Golurile oaspeţilor au fost marcate de mijlocaşul Jacobsen în minutele 8 şi 78.

Steaua dispută meciul cu Aalborg pe 18 septembrie, de la ora 22:05.

aalbrg

 

REZUMATUL PARTIDEI

http://youtu.be/DiYPpsYP7Aw

UPDATE / Dinamo Kiev a jucat sîmbătă seară în etapa a 5-a a campionatului ucrainean şi a învins cu 2-0 pe Cernomoreţ Odessa, prin golurile marcate de Iarmolenko, primul cu o execuţie absolut fantastică! Dinamo Kiev se află pe locul 2 în clasament, cu 13 puncte, cu 2 mai puţine ca Şahtar.

Vezi mai jos echipa de start a principalului adversar al Stelei din Europa League şi cele două goluri!

kiev

 

http://youtu.be/U3YG1Bda6T8

UPDATE / Mircea Lucescu a dat o fugă în ţară după meciul de sîmbătă din campionat, cu Şahtar şi a comentat la aeroport tragerea la sorţi din Europa League şi eliminarea Stelei din Liga Campionilor:  “E un adversar greu, e o echipă puternică, în transformare. Dinamo are şi cîţiva jucatori ucraineni tineri şi foarte buni, dar au şi jucători de valoare, cu mai multă experienţă, Yarmolenko, Lens, Belhanda, dacă revine Mbokani. Sînt jucători importanţi. E o echipă puternică în momentul de faţă. Cine se aştepta ca Moţi să apere penalty-uri. Ăsta e fotbalul. Dar e o boală de pe vremea mea, ca jucătorii să nu se concentreze pînă la finalul jocului. Şi la Steaua şi la Petrolul, e o boală românească. Astra a obţinut o calificare importantă, calificarea e excelenă. Grupa lor nu e tocmai uşoară, Zagreb şi Salzburg sînt echipe puternice. “

UPDATE / “Nu are cine să ne mai sperie după preliminariile din Liga Campionilor! Chiar azi am luat nişte referinţe despre Rio Ave şi am înţeles că nu au cum să ne pună probleme. Aalborg, aţi văzut ce a făcut în play-off, iar pe Dinamo Kiev am mai învins-o. Toţi au fost trişti şi dezolaţi după rezultatul de la Sofia. În fotbal nu te poţi aştepta ca permanent să cîştigi, fiindcă altfel n-ai mai avea niciun fel de motivaţie. Lumea nu se opreşte însă aici, trebuie să mergem mai departe. Sîntem convinşi că echipa nu trebuie să cadă ci să mergem în Liga Europa cu gîndul la primăvară. Din discuţiile pe care le-am avut azi cu reprezentantul celor de la Kiev, el mi-a spus că sută la sută meciul se va juca în capitala Ucrainei”, a declarat Valeriu Argăseală la Look TV.

UPDATE / Steaua – Aalborg, Dinamo Zagreb – Astra, primele meciuri din Europa League, pe 18 şi 19 septembrie!

Etapa 2: 2 octombrie: Dinamo Kiev – Steaua, Astra – Salzburg

Etapa 3: 23 octombrie: Steaua – Rio Ave, Celtic – Astra

Etapa 4: 3 noiembrie: Rio Ave – Steaua, Astra – Celtic

Etapa 5: 27 noiembrie: Aalborg – Steaua, Astra – Dinamo Zagreb

Etapa 6: 11 decembrie: Steaua – Dinamo Kiev, Salzburg – Astra 

steaua1astra1

Dinamo Kiev este un adversar cu care Steaua este familiarizată de-a lungul istoriei, iar cele mai multe amintiri ale roş-albaştrilor împotriva celei mai titrate echipe din Ucraina la nivel european sînt unele extrem de plăcute. Prima dispută a fost tranşată în favoarea steliştilor, datorită golului marcat de Hagi, care a adus al doilea şi ultimul trofeu european din istoria fotbalului românesc la Bucureşti, Supercupa Europei în 1986.

Ulterior, ucrainenii şi-au luat revanşa şi au intrat în grupele Ligii Campionilor după 4-2 în Ghencea şi 1-1 pe propriul teren, însă avantajul a rămas de partea Stelei. Asta datorită faptului că bucureştenii s-au impus cu 4-1 la Kiev şi au remizat la 1 în 2006, asigurîndu-şi calificarea în primăvara Cupei UEFA.

Dinamo Kiev are 56 trofee în palmares

Dinamo Kiev este cea mai titrată echipă a Ucrainei, avînd 26 de titluri naţionale în palmares. 13 din perioada Uniunii Sovietice şi 13 în epoca Ucrainei independente. Clubul mai are în vitrină 19 Cupe, dar şi opt Supercupe. În plus, formaţia din capitala Ucrainei a cucerit de două ori Cupa Cupelor şi o dată Supercupa Europei, distincţii care duc totalul la un număr de 56 de cupe importante, aspect care o transformă pe Dinamo Kiev într-una dintre cele mai titrate din Europa de Est.

Rio Ave, prima participare. Aalborg vine din Liga Campionilor

Pe lîngă vechea cunoştinţă a steliştilor, din grupă mai fac parte două formaţii cu un trecut european mai modest, în special cînd vorbim despre Rio Ave, portughezii participînd în premieră în Cupele Europene. În acest sezon al Ligii Europa, lusitanii i-au scos pe suedezii de la Goteborg, dar şi pe cei de la Elfsborg. Acum, vor întîlni o altă formaţie nordică, pe Aalborg. Danezii au cîştigat în acest sezon al treilea titlu din istorie şi au ajuns în grupele Ligii Europa, după ce au fost eliminaţi din play-off-ul Ligii Campionilor de APOEL Nicosia.

Dinamo_Kiev

Dinamo Kiev

Anul înfinţării: 1927

Stadion: Olimpiyskiy (70.050 locuri)

Antrenor: Sergei Rebrov

Vedeta: Andrei Iarmolenko

Trofee: 26 x campionat, 19 x Cupa

CALIFICATĂ DIRECT ÎN GRUPELE EUROPA LEAGUE

ULTIMUL MECI: 4-1 CU Illichivets Mariupol

130498491585

Rio Ave

Anul înfinţării: 1939

Stadion: Estadio do Rio Ave (12.815 locuri)

Antrenor: Pedro Martins

Vedeta: Tarantini

Cum s-au calificat:

GOTHEBORG – RIO AVE 0-1 şi 0-0

RIO AVE – ELFSBORG 1-0 (GOL MINUTUL 90+2) şi 1-2

Aalborg_Fodbold

Aalborg

Anul înfinţării: 1885

Stadion: Nordjyske Arena (13.800 locuri)

Antrenor: Kent Nielsen

Vedeta: Nicklas Helenius

Trofee: 4 x campionat, 3 x Cupa

CUM S-AU CALIFICAT – PERDANŢI ÎN LIGA CAMPIONILOR

AALBORG – DINAMO ZAGREB 0-1 ŞI 2-0

http://youtu.be/Z2537WICP_A

AALBORG – APOEL 1-1 ŞI 0-4

http://youtu.be/hS4ZbrGV-Q8

http://youtu.be/nW7XiPJUhH0

 P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!