ADVERTISEMENT
Nicio categorie

Grupa E: 5 echipe se bat pentru locul 2

UPDATE Elveţia a fost egalata pe final după un meci de infarct, în care a fost condusă cu 1-0 de Islanda, apoi a condus cu 4-1 iar la final s-a văzut egalată. Cu acest egal ocupă locul 1 cu 15...
Autor: Alin Miu | 06.09.2013 | 23:05
Grupa E: 5 echipe se bat pentru locul 2

UPDATE Elveţia a fost egalata pe final după un meci de infarct, în care a fost condusă cu 1-0 de Islanda, apoi a condus cu 4-1 iar la final s-a văzut egalată. Cu acest egal ocupă locul 1 cu 15 puncte şi numai o minune o poate scoate de pe locurile 1 sau 2.

ADVERTISEMENT

Tot în această grupă Norvegia a cîştigat partida cu Cipru, scor 2-0, şi a trecut pe locul 2, cu 11 puncte. Slovenia a cîştigat meciul cu Albania, scor 1-0, şi a intrat şi ea în lupta pentru locul secund care duce la baraj. Este una dintre cele mai echilibrate grupe, 5 echipe avînd şanse reale de a prinde barajul.

Norvegia – Cipru 2-0
Slovenia – Albania 1-0
Elveţia – Islanda 4-4

ADVERTISEMENT

Slovenia mai speră doar dacă bate Albania

Elveţia are 14 puncte, Albania 10, Islanda 9, Norvegia 8 şi Slovenia 6. Elveţia e favorită acasă în faţa Islandei. Slovenia mai păstrează şanse la locul doi, numai dacă bate Albania. Dacă Slovenia bate pe Albania şi Islanda pierde în Elveţia atunci Norvegia poate urca pe 2, avînd meci uşor acasă, în faţa Ciprului, care are multe absenţe.  Elveţia nu poate conta pe mijlocaşul Schwegler, iar Norvegia pe cea lui Drillo.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!