News

Grupare infracţională formată din traficanţi de droguri de mare risc, destructurată de DIICOT

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), împreună cu poliţiştii din cadrul BCCO Braşov, au reţinut şi au dispus arestarea...
19.08.2015 | 15:37
Grupare infractionala formata din traficanti de droguri de mare risc destructurata de DIICOT

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), împreună cu poliţiştii din cadrul BCCO Braşov, au reţinut şi au dispus arestarea preventivă, menţinută de Tribunalul Braşov, pe numele a 10 inculpaţi suspectaţi de trafic de droguri de mare risc.

Oamenii legii au efectuat, în perioada 30 iulie 2015 – 17 august 2015, mai multe percheziţii pe raza municipiului Braşov, fiind vizată o grupare infracţională formată din traficanţi de droguri de mare risc. Oamenii legii au reţinut şi dispus arestarea preventivă pentru 10 suspecţi, propunerea înaintată fiind menţinută de Tribunalul Braşov. De asemenea, alţi doi inculpaţi sunt cercetaţi sub control judiciar pentru deţinere de droguri în vederea consumului propriu.

Astfel, în urma investigaţiilor, s-a stabilit că inculpaţii Adrian Lupu, în vârstă de 31 de ani, şi Alexandru Silviu Aionesei, în vârstă de 26 de ani, au preocupări legate de distribuirea drogurilor de risc pe raza municipiului Braşov.

GALERIE FOTO. Cristiano Ronaldo, scandal SEXUAL cu o minoră de 16 ani! Ce a vrut sa ii faca! Fata a facut TOTUL public! Pustoaica ARATA DEMENTIAL!!!

Din cercetări a rezultat că cei doi se aprovizionau din Bucureşti cu cannabis şi rezină de cannabis de la Mihai Ionuţ Niolau, 24 de ani, Bogdan Ion Ilie, 27 de ani, Eduard Ionuţ Guşe, 25 de ani, şi Ciprian Alin Mihai Damian, 26 de ani.

Adrian Lupu a fost prins în flagrant în Bucureşti, în data de 30 iulie 2015, după ce se aprovizionase cu cannabis de la Mihai Ionuţ Nicolau şi Bogdan Ion Ilie.

În cursul aceleiaşi zile şi ultimii doi au fost prinşi în flagrant în timp ce pregăteau noi tranzacţii cu substanţe stupefiante.

FOTO! Cum arată ORGASMUL la femei! Totul a fost FILMAT si monitorizat!

Au fost efectuate mai multe percheziţii domiciliare, fiind descoperite diverse cantităţi de cannabis, rezină de cannabis, cocaină şi pastile de ecstasy.

Ulterior, în data de 4 august 2015, au fost efectuate două percheziţii domiciliare în Braşov, la Răzvan Sandu, 25 de ani, şi Andrei Bogdan Popescu, 23 de ani, ambii furnizori de pastile de ecstasy ai inculpatului Adrian Lupu.

Oamenii legii au anunţat că în urma percheziţiilor au fost ridicate pastile de ecstasy şi cannabis.

ULTIMA ORA! Anunţul care ZGUDUIE lumea showbizului! Cele două SUPER vedete DIVORŢEAZĂ! Scandal URIAŞ pe avere!!! Copiii, ÎN LACRIMI!

De asemenea, în continuarea cercetărilor, a fost identificat furnizorul ultimilor doi inculpapaţi, pe numele Cornel Andornic, 28 de ani, stabilidu-se totodată că acesta se află la o pensiune în localitate Costineşti, judeţul Constanţa şi distribuie droguri de risc în cluburi de le litoral.

În data de 13 august a fost efectuată o percheziţi la “Vila Carmen S” în spaţiul închiriat de Cornel Andronic, fiind identificate diverse cantităţi de pastile de ecstasy, cocaină, MDMA, amfetamină şi cannabis.

Urmărindu-se stabilirea provienenţei tuturor substanţelor stupefiante s-a reuşit identificarea unui alt furnizor de cocaină, pe nume Silviu Alexandru burdun, 34 de ani. Acesta a fost depistat în flagrant pe raza municipiului Braşov, în data de 14 august 2015, după ce distribuise cannabis către doi consumatori

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare efectuate în două locaţii ale inculpatului au fost ridicate diverse cantităţi de cocaină, cannabis şi rezină de cannabis. De asemenea, au fost ridicate 21 de bancnote falsificate din cupiura de 50 lei.

FOTO DE ULTIMA ORA!!! SIMONA HALEP, IN COSTUM DE BAIE!!! A SARBATORIT VICTORIA  LA PISCINA!!! CE BINE ARATA CAMPIOANA NOASTRA!!! 

În cauză, acţiunile operative întreprinse au dus la un număr de 4 constatări de infracţiuni flagrante şi au fost efectuate 13 percheziţii domiciliare.

Urmare a activităţilor desfăşurate au fost confiscate aproximativ 2 kilograme cannabis, 800 grame rezină de cannabis, 94 pastile ecstasy, 15 grame cocaină, 5 grame MDMA şi 3 grame amfetamină.

În dosar au fost dispuse măsuri asiguratorii asupra sumelor de 38.400 lei, 1.210 euro şi 120 lire sterline, fiind ridicate în vederea confiscării un autovehicul marca Audi A4 şi un autovehicul marca Mercedes C Klasse.

Pentru desfăşurarea activităţilor în Bucureşti şi Costineşti au fost delegaţi lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul BCCO Bucureşti şi BCCO Constanţa.

Sursă: www.realitatea.net

Tags: