Teroriştii Hamas ameninţă că bombardează stadioanele

Claudiu Melinte   
în Nicio categorie
12/07/2014, 19:54
Teroriştii Hamas ameninţă că bombardează stadioanele

Gruparea teroristă sunită Hamas care participă la războiul civil din Siria şi care a invadat partea de nord a Irakului i-a trimist o scrisoare de ameninţare lui Joseph Blatter. Teroriştii le-au promis oficialilor FIFA că vor bombarda stadioanele din Qatar în cazul în care Cupa Mondială se va organiza acolo, în 2022. Organizaţia teroristă a primit forţe proaspete din Al-Qaeda în 2013 şi este văzută drept cea mai periculoasă de pe planetă.

“Dragă Joseph,

Ţi-am mai trimis acest mesaj odată, în 2010, atunci cînd ai decis prin mită din partea fostului Emir al Qatarului să trimiţi Campionatului Mondial din 2022 în Qatar.

Acum, după ce am instaurat Califatul, declarăm că nu va avea loc nici un Campionat Mondial în Qatar, în condiţiile în care Qatar va face parte din Califat, sub comanda califului Ibrahim Bin Awad Alqarshi, care nu permite corupţia şi divagarea de la legile Islamului, acolo unde sînt musulmani.

De aceea, îţi sugerăm să găseşti altă ţară în care să se desfăşoare Campionatul Mondial. Statul Islamic are rachete Scud care pot ajunge uşor în Qatar, după cum americanii ştiu deja

Mulţumim”

Închide ×