Cele mai citite

Craiova si Zalăul şi-au aflat adversarele din grupele EHF. O fostă campioană a Europei vine în România!

S-a efectuat tragerea la sorţi a grupelor EHF la handbal feminin, competiţie în care avem în această fază, în premieră, două reprezentante, CSM Craiova şi HC Zalău. Ambele au parte de adversare de top, unele dintre ele foste câştigătoare ale Ligii Campionilor sau ale altor competiţii europene.
23.11.2017 | 13:28
Craiova si Zalăul şi-au aflat adversarele din grupele EHF. O fostă campioană a Europei vine în România!

Plasate de Federaţia Internaţională de Handbal în urna a treia valorică la tragerea la sorţi a grupelor din EHF, echipele feminine care reprezintă România, respectiv CSM Craiova şi HC Zalău, vor întâlni adversare de valoare din sportul continental, dar ţinând cont de faptul că din fiecare grupă vor merge mai departe primele două clasate, au şansele lor  la calificare, întrucât există şi echipe abordabile.

CSM Craiova a nimerit într-o grupă cu formaţia franceză Brest, cu danezele de la Randers şi cu echipa rusă Krasnodar. Brest e una dintre cele mai puternice formaţii din grupele EHF, Randers e fostă câştigătoare de cupă europeană, iar Krasnodar, chiar dacă face parte din urna a 4-a, are pe bancă unul dintre cele mai mari nume din istoria handbalului feminin, Evgheni Trefilov.

Sunt şi câştigătoare de cupe europene în grupe EHF

HC Zalău are din urna capilor de serie gruparea norvegiană Larvik, fostă câştigătoare a Ligii Campionilor, dar care se află acum într-o perioadă în care şi-a pierdut majoritatea vedetelor, ca urmare a problemelor financiare. Două dintre cele mai bune jucătoare de la Larvik, Marit Frafjord şi Amanda Kurtovic, au semnat în vară cu echipa campioană a României, CSM Bucureşti. 

Alături de Larvik mai sunt suedezele de la Hoors, care au o echipă foarte bună şi cehoiacele de la Banik Most, şi ele câştigătoare în istorie a unei cupe europene, dar acum una dintre cele mai dorite echipe la tragere de către toate echipele. Trupa lui Gheorghe Tadici are şanse reale să termine pe locul secund, după suedeze, care sunt văzute printre principalele favorite la câştigarea trofeului, deşi vin din a doua urnă, ca urmare a faptului că s-au întărit serios în vară.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri