Fotbal international

Grupul soţiilor fotbaliştilor de la Barcelona! Catalanii au neveste “extraterestre”. Motivul pentru care “jumătatea” lui Messi o urăşte pe Shakira. Foto

01.06.2020 | 16:57
Grupul sotiilor fotbalistilor de la Barcelona Catalanii au neveste extraterestre Motivul pentru care jumatatea lui Messi o uraste pe Shakira Foto
Grupul soţiilor fotbaliştilor de la Barcelona! Catalanii au neveste "extraterestre". Motivul pentru care "jumătatea" lui Messi o urăşte pe Shakira
ADVERTISEMENT

Fotbaliştii de la Barcelona sunt cunoscuţi în întreaga lume, însă soţiile lor, cu mici excepţii, nu au parte de acelaşi statut. De departe, Shakira, iubita lui Gerard Pique, le eclipsează pe toate datorită renumelui, însă nevasta lui Lionel Messi a început să câştige teren în ultimii ani. FANATIK îţi prezintă cele mai importante femei din grupul soţiilor fotbaliştilor de la Barcelona.

Grupul soţiilor fotbaliştilor de la Barcelona. Conflict între Shakira şi Antonella?

Shakira a intrat în grupul soţiilor de la Barcelona, chiar dacă nu este căsătorită cu Gerard Pique. Cei doi au o relaţie din 2011, după ce s-au cunoscut la filmările cântecului “Waka Waka”, imnul CM din 2010. Anterior, fundaşul catalanilor se iubea cu Nuria Tomas, bună prietenă a soţiei lui Lionel Messi.

Presa din Spania a scris deseori de faptul că relaţiile între Shakira şi Antonella Roccuzzo sunt foarte reci. Ba mai mult, unii jurnaliştii au susţinut că soţia lui Lionel Messi o urăşte pe celebra cântăreaţă, care ar fi motivul pentru care Gerard Pique s-a despărţit de Nuria Tomas.

În aprilie 2019, după ce Barcelona a câştigat titlul de campioană a Spaniei, Antonella Roccuzzo şi Shakira s-au fotografiat împreună, ceea ce părea că e un semn de împăcare. Cu toate acestea, jurnaliştii catalani au susţinut că totul a fost doar o acţiune de PR.

Cine sunt soţiile fotbaliştilor de la Barcelona

Antonella Roccuzzo este marea iubire a lui Lionel Messi şi se cunoscu încă din copilărie. Cei doi sunt împreună din 2008, iar nouă ani mai târziu, pe 30 iunie 2017, s-au căsătorit. Sunt părinţii a trei copii: Thiago, Mateo şi Ciro. Contul de Instagram al Antonellei este urmărit de peste 12.000.000 de persoane. A studiat Ştiinţele Comunicării şi este pasionată de nutriţie.

Shakira nu este căsătorită cu Gerard Pique, însă relaţia lor este una de lungă durată. Cântăreaţa este mai în vârstă cu fix 10 ani, cei doi fiind născuţi în aceeaşi zi: 2 februarie. Cuplul are doi copii, însă o căsătorie pare să nu fie în plan. “Căsătoria mă sperie. Nu vreau să mă privească ca pe soția sa, ci mai degrabă ca pe iubita sa, amanta sa. E ca acel fruct interzis”, spunea Shakira la începutul anului.

Sofia Balbi şi Luis Suarez au o poveste asemănătoare cu cea dintre Antonella şi Messi. Se cunosc din copilărie şi sunt îndrăgostiţi de la 15 ani. Familia soţiei lui Suarez s-a mutat în Barcelona în 2003, ceea ce l-a făcut pe atacant să tragă tare pentru un transfer în Europa. S-au căsătorit în 2009 şi au trei copii împreună. “Visul meu a fost să joc şi să trăiesc în Spania, unde locuieşte familia soţiei mele”, spunea Luis Suarez când s-a transferat de la Liverpool la Barcelona.

Raquel Mauri este căsătorită cu Ivan Rakitic din 2013 şi au împreună doi copii. S-au cunoscut în Sevilla, pe când fotbalistul juca pe “Ramon Sanchez Pizjuan”, iar “jumătatea” lui lucra într-un bar. “A acceptat să ne vedem după ce m-a refuzat de 20 sau chiar 30 de ori”, povestea internaţionalul croat.

Erika Choperena l-a întâlnit pe Antoine Griezmann când fotbalistul juca la Real Sociedad. Tânăra era studentă la psihologie şi s-a lăsat greu convinsă. “Un an şi jumătate i-am trimis mesaje şi am încercat să o seduc. Suntem împreună de pe 27 decembrie 2011”, spunea atacantul francez. S-au căsătorit în iunie 2017 şi au doi copii.

Daniela Jehle urăşte fotbalul, dar îl iubeşte pe Marc-Andre ter Stegen. S-au cunoscut pe când portarul juca la Borussia Monchengladbach, iar ea studia arhitectura. Sunt casătoriţi din iulie 2017, au un copil şi plănuiesc să se stabilească definitiv în Spania.

  • 67.000.000 de persoane o urmăresc pe Shakira pe Instagram
Tags: