Guardiola TAIE în carne vie! Un STAR a fost DAT AFARĂ de la antrenament pe motiv că e prea gras

Pep Guardiola face armată la antrenamentele lui Manchester City. Samir Nasri a venit gras din vacanţă şi se antrenează cu echipa a doua. Acum, a venit rîndul unui alt star să aibă probleme.

Fundaşul Gael Clichy a explicat că sucurile şi pizza au fost interzise de antrenorul catalan, iar jucătorii cu probleme de greutate se vor antrena separat:

"Mereu auzi antrenori care spun că este important să fii sănătos. Cu Guardiola, daca eşti prea gras, nu te mai antrenezi cu echipa, asta e prima regulă. E pentru prima oară cînd un antrenor chiar face ceva în privinţa asta. Sînt cîţiva jucători care nu se antrenează cu echipa acum. Trebuie să ştii că dacă greutatea ta optimă e de 60kg şi tu ai 70kg, atunci nu poţi juca pentru că te vei accidenta şi vei provoca probleme echipei. E un lucru important.

Ne-a interzis sucurile şi pizza, la fel şi cu mîncarea grea. Cred că Pep este antrenorul perfect pentru orice jucător. Portarul trebuie să fie mai bun cu jocul de picior, fundaşii să crească. Ne-a zis că dacă ar putea, ar folosi 11 mijlocaşi în echipa de start", a declarat Clichy.

În trecut, celebru pentru problemele cu greutatea a devenit Ilkay Gundogan, noua achiziţie a lui City. Germanul de origine turcă e fit acum, în condiţiile în care a intrat sub oblăduirea lui Pep.