Fotbal international

Abramovici, plan pentru a-l deturna pe Guardiola! Are un aliat de top în cursa cu City!

Despărţirea lui Pep Guardiola de Bayern Munchen a fost anunţată oficial de bavarezi, iar lupta pentru managerul spaniol a pornit deja printre marile echipe ale Europei....
Autor: Gabriel Esanu | 22.12.2015 | 16:36
Abramovici, plan pentru a-l deturna pe Guardiola! Are un aliat de top în cursa cu City!

Despărţirea lui Pep Guardiola de Bayern Munchen a fost anunţată oficial de bavarezi, iar lupta pentru managerul spaniol a pornit deja printre marile echipe ale Europei.

Presa din Anglia a scris că Manchester City ar fi ajuns deja la un acord cu Pep, dar vestea nu l-a descurajat pe Roman Abramovici, patronul lui Chelsea.

Londonezii au stabilit deja un plan pentru a-l convinge pe Guardiola să o aleagă pe Chelsea începînd din vară, cînd îi expiră contractul cu Bayern Munchen. Chelsea l-a numit pe Guus Hidink pînă atunci, iar olandezul a anunţat că nu vrea să mai continue apoi.

Atuul lui Chelsea în această cursă pentru a-l aduce pe Pep Guardiola este chiar soţia spaniolului, care a anunţat că preferă să stea la Londra, conform presei din Anglia.

Problema ar fi legată de şansele mici pe care Chelsea le are să prindă un loc de Liga Campionilor. Pep nu ar fi dispus să piardă un an fără să joace în cea mai importantă competiţie a cluburilor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!