Guardiola şi-a ales favorita pentru Champions League! ”Sper să aibă noroc”

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
13/04/2018, 20:08
Guardiola şi-a ales favorita pentru Champions League! ”Sper să aibă noroc”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Tehnicianul catalan a anunţat că o susţine pe Bayern Munchen, formaţie pe care a pregătit-o timp de trei sezoane, şi a precizat că duelul din semifinale cu Real Madrid este un clasic al ultimilor ani.

”Bayern – Real Madrid este un clasic al ultimilor ani. Sper ca Bayern să aibă norocul pe care îl merită şi să se califice. Din moment ce nu mai suntem nici noi şi nici Barcelona, sunt un mare fan al lui Bayern Munchen”, a declarat Guardiola, într-o conferinţă de presă.

Guardiola: ”Contează foarte mult deciziile arbitrilor”

”Am înscris două goluri legale în ambele manşe cu Liverpool, apoi am văzut la Juventus – Real Madrid toate discuţiile, dacă a fost sau nu penalty. În această competiţie contează foarte mult fiecare decizie a arbitrilor. Calitatea echipelor este foarte, foarte mare. Vom încerca să revenim mai puternici sezonul viitor. La fel cum am spus şi după terminarea meciului, felicitari Liverpool. Când câştigi o dublă manşă cu 5-1 nu mai e nimic de spus. Însă sentimentele mele faţă de jucători şi echipa mea au rămas la fel. Lucrez pentru un club fantastic”, a precizat Guardiola.

Închide ×