SURPRIZĂ! Guardiola a remarcat un stelist după 0-5: “Este UIMITOR!”

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
17/08/2016, 00:08
SURPRIZĂ! Guardiola a remarcat un stelist după 0-5: “Este UIMITOR!”

Steaua a fost învinsă categoric în faza play-off a Ligii Campionii, scor 0-5, după o prestaţie magnifică a lui Manchester City pe Arena Naţională. Antrenorul englezilor, Pep Guardiola, a vorbit mai mult despre planurile sale pentru meciul retur, în care îi anunţă pe stelişti că va juca la fel de serios.

“Steaua rămîne o echipă foarte bună, cea mai bună din România. Stanciu este un jucător uimitor, mi-au plăcut foarte mult şi mijlocaşii laterali. Trebuie să jucăm serios şi în retur şi să ne calificăm în grupe. Din păcate îmi amintesc multe de Steaua. A fost o noapte tristă pentru noi atunci, în 1986, dar Barcelona şi-a revenit între timp. Mă bucur că am avut ocazia să îl întîlnesc din nou pe Hagi, am fost norocos să am ocazia să joc alături de el”, a declarat Pep Guardiola după meciul cu Steaua.

Manchester City se joacă miercuri, 24 august, pe Ettihad Stadium, de la ora 21:45. Steaua are deja asigurată calificarea în grupele Ligii Europa.

Ştirea MOMENTULUI

Alibec s-a înjurat cu fanii după eliminarea din meciul cu Dunărea Călărași. Ce amendă va primi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×