Guardiola, atacat dur de medicul pe care l-a dat afară de la Bayern: "Nu l-au interesat problemele medicale. El ştia totul mai bine"

Pep Guardiola, Bayern Munchen, Muller-Wohlfahrt

Pep Guardiola a avut o mare problemă cu accidentările în perioada în care antrena la Bayern Munchen.

Hans-Wilhelm Muller-Wohlfahrt, medicul pe care l-a dat afară Pep Guardiola de la Bayern Munchen, şi-a lansat autobiografia şi nu a ezitat să îl atace pe antrenorul care a încercat să revoluţioneze cel mai titrat club de fotbal german.

"Guardiola m-a atacat verba în timp ce ofeream tratament jucătorilor. El m-a învinovăţit pentru numeroasele probleme musculare ale fotbaliştilor, starea lor fizică şi în cel din urmă şi pentru înfrângerea cu FC Porto", a explicat doctorul care a stat 38 de ani în curtea lui Bayern Munchen.

Muller-Wohlfahrt: "Guardiola se temea că îşi va pierde autoritatea"

"Sunt de părere că Guardiola este o persoană cu stimă de sine scăzută, care fae într-un aşa fel încât alţii să fie vinovaţi, nu el. Se pare că el trăieşte cu o frică constantă de a-şi pierde puterea şi autoritatea. El a dat peste cap tot planul nostru medical de pregătire, pe care l-am probat şi aveam încredere. Nu îl interesa de problemele medicale, el ştia mereu totul mai bine", a completat doctorul de 76 de ani.