Barca în alertă! O superputere din Premier League concurentă pentru Griezmann

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
23/03/2018, 10:43
Barca în alertă! O superputere din Premier League concurentă pentru Griezmann GALERIE FOTO

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Presa spaniolă scrie de mai multă vreme despre trecerea internaţionalului francez Antoine Griezmann, de la Atletico Madrid la liderul din Primera Division, FC Barcelona, catalanii trebuind doar să achite clauza de eliberare, în valoare de 100 de milioane euro.

Sunt încă mulţi cei care se întreabă de ce Barca vrea această mutare, gândindu-ne că există deja în lot un Messi, un Luis Suarez, un Coutinho şi, după ultimele evoluţii, inclusiv un alt francez aduşi pe bani mulţi, Ousmane Dembele. Unde să mai intre şi Griezmann în prima echipă, pentru că nu poţi juca numai cu atacanţi?

De ce Manchester City ar putea fi preferată

Iată că pentru catalani a apărut o concurenţă serioasă, care poate schimba în mare măsură datele problemei. În sensul în care tocmai un catalan get-beget, partizan al independenţei faţă de Spania şi cu un trecut spectaculos pe Nou Camp vine să se bată cu Barca pentru Griezmann.

Cel în cauză este Pep Guardiola, care îl vrea pe francez la Manchester City. Guardiola speră să ia faţa Barcelonei în tratativele cu Atletico Madrid prin contraoferta cu care vine. Guardiola îl oferă la schimb ca parte a afacerii pe atacantul argentinian Sergio Aguero şi crede că poate avea şanse mari să se înţeleagă cu gruparea din Madrid. Pe de o parte că Atletico nu ar mai întări un club din Primera, pe de alta pentru că Aguero a mai jucat la Atletico, deci ar fi o revenire, aşa cum s-a întâmplat şi cu Diego Costa.

Închide ×