Guardiola are încredere în proprii jucători: “O să câştige Balonul de Aur”

Tibi Demeter   
in Fotbal international
12/02/2018, 21:03
Guardiola are încredere în proprii jucători: “O să câştige Balonul de Aur”

Antrenorul celor de la Manchester City este de părere că Kevin De Bruyne, mijlocaşul echipei, ar putea să câştige titlul pentru cel mai bun jucător al anului. Internaţionalul beglian a avut evoluţii excelente în prima parte a sezonului, fiind autor a 14 pase decisive şi cinci goluri. 

De Bruyne a jucat un rol cheie în sezonului excepţional reuşit de Manchester City pe toate fronturile, motiv pentru care Guardiola îl vede ca un candidat serios la câştigarea Balonului în 2018. Spaniolul a oferit un răspuns rapid când a fost întrebat dacă jucătorul poate intra în lupta pentru câştigarea trofeului: “Fără dubii”

“El nu este bun doar într-un meci. El a jucat bine tot sezonul, tot la trei zile, într-un ritm constant. El ştie, şi toată lumea ştie, că dacă vrea să intre în această cursă trebuie să câştige, titluri, titluri şi iar titluri. Modul în care el a făcut-o este greu de găsit în Europa.”, a declarat Pep Guardiola.

Kevin de Bruyne are o nouă şansă să se afirme pe 13 februarie, în partida din Champions League, cu Basel, înaintea meciului din turul cinci din Cupa Angliei, împotriva celor de la Wigan, într-o partidă disputată pe 19 februarie.

Ştirea MOMENTULUI

Eden Hazard s-a înţeles cu Real Madrid! Cât plătesc spaniolii

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.