Fotbal intern

Raul Rusecu aduce victoria cu goluri în minutele 90+6 şi 90+9. Video / Nora Mork s-a despărțit de CSM București

19.06.2020 | 19:44
Raul Rusecu aduce victoria cu goluri in minutele 906 si 909 Video  Nora Mork sa despartit de CSM Bucuresti
ADVERTISEMENT

FANATIK îţi prezintă în fiecare zi un Live Blog cu ştirile sportive de ultimă oră, informaţii proaspete din sportul mondial şi românesc.

Raul Rusescu, show în Turcia cu 2 goluri în prelungiri

UPDATE, 19 iunie, ora 22:10 / Raul Rusescu a adus o victorie dramatică pentru Giresunspor, cu două goluri marcate în prelungiri. Atacantul român a înscris în minutele 90+6 şi 90+9 şi a adus victoria echipei lui, scor 3-1, în meciul cu Adanaspor.

ADVERTISEMENT

Nora Mork nu mai este jucătoarea CSM-ului

UPDATE, 19 iunie, ora 19:47 / Nora Mork s-a despărțit de CSM București, anunțul fiind făcut de formația bucureșteană: „Norvegianca a solicitat încheierea colaborării cu clubul nostru, pentru a reveni în ţara natală şi a le fi alături celor apropiaţi.

Transferată la începutul sezonului trecut, Nora a câştigat o Supercupă a României alături de tigroaice, meci în care s-a şi accidentat.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Mork a suferit o operaţie la ligamentele piciorului stâng şi a urmat un program de recuperare.

Revenirea pe teren era programată pentru luna aprilie, dar aceasta nu a mai avut loc, întrucât toate competiţiile au fost suspendate din cauza pandemiei”.

ADVERTISEMENT

Nora Mork și-a justificat alegerea făcută și a mărturisit că dorul de cei dragi a fost decisiv pentru a pleca de la CSM București: Din cauza unor probleme grave de sănătate în familia mea, am luat decizia să mă mut în Norvegia pentru viitorul apropiat.

Astfel, pot fi aproape de cei dragi într-o perioadă foarte dificilă. Atât antrenorul meu, cât şi conducerea CSM Bucureşti, au demonstrat o mare empatie cu situaţia noastră.

ADVERTISEMENT

Sunt profund recunoscătoare pentru înţelegerea de care au dat dovadă şi pentru felul în care au gestionat această problemă delicată.

Visul meu este să câştig titluri cu CSM Bucureşti, dar deocamdată chestiunile umane au prioritate. Le urez mult succes tuturor celor din echipă”.


Grozavu, nemulțumit de reprogramarea paridei Dinamo – Sepsi

UPDATE, 19 iunie, ora 18:09 / Antrenorul echipei Sepsi OSK, Leo Grozavu, se teme de o conspirație împotriva formației sale înaintea meciului cu Dinamo, care a fost mutat duminică, deși inițial fusese programat sâmbătă.

”Aş vrea să cred că câştigătoarea se va hotărî doar pe teren, pentru că tot ce s-a întâmplat în ultimele zile mă face să cred că există o conspiraţie. Nu am fost anunţaţi până ieri că partida e mutată de sâmbătă pe duminică.

În ultima perioadă sunt suficiente greşeli de arbitraj care influenţează clasamentul şi nu aş vrea să influenţeze soarta campionatului. Nu aş vrea ca realitatea din teren să fie schimbată de anumite decizii”, a declarat Grozavu într-o conferință de presă.

Unul dintre câinii campionului mondial a murit

UPDATE, 19 iunie, ora 16:51 / Pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton a anunțat pe contul de Instagram moartea unuia dintre câinii săi, bulldog-ul englez Coco, în vârstă de 6 ani.

”Am inima frântă, dar mă simt foarte norocos că am adoptat-o. Îmi va fi dor de ea. Inima ei mică a cedat, credem că a fost un atac de cord. Am încercat să o resuscităm, dar nu s-a mai putut face nimic”, a scris campionatul mondial.

Minaur a adus-o pe suedeza Linn Blohm

UPDATE, 19 iunie, ora 15:54 / Minaur Baia Mare a anunțat pe site-ul oficial transferul handbalistei suedeze Linn Blohm, cel mai bun pivot de la Campionatul Mondial din 2019.

Blohm, în vârstă de 28 de ani, vine la Minaur de la echipa Kobenhavn Handbold (locul 4 în prima ligă din Danemarca). În carieră, ea a mai jucat la la Gustafsbergs, Savehof (ambele din Suedia), Team Tvis Holstebro și FC Midtjylland (ambele din Danemarca).

Minaur încearcă să intre în competiție cu cele două mari forțe din Liga Florilor, CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea. Blohm este al zecelea transfer realizat de Baia Mare pentru sezonul viitor.

În această pauză au mai venit portarul Filippa Idehn, extremele stânga Ana-Maria Tănăsie și Larissa Fais Munhoz Araujo, interii stânga Mikaela Massing și Jovana Kovacevic, centrul Cristina Laslo (dacă nu va fi suspendată pentru dopaj), interul dreapta Jelena Lavko, extrema dreaptă Asuka Fujita şi pivotul Angela Cioca.

Saint-Etienne trebuie să joace finala Cupei Franței

UPDATE, 19 iunie, ora 14:05 / Clubul AS Saint-Etienne a anunţat pe site-ul oficial că, în urma testării personalului său, au fost depistate cinci cazuri de coronavirus, trei dintre ele la jucători.

Miercuri au fost testaţi 33 de jucători şi 21 de membri ai staff-ului, în timp ce joi au fost efectuate 38 de teste suplimentare în rândul salariaţilor serviciilor administrative ale căror misiuni au legătură cu sectorul sportiv.

Persoanele vizate au fost plasate în izolare la domiciliile lor, sub supraveghere medicală şi vor fi supuse unor controale suplimentare în decurs de 24 de ore.

AS Saint-Etienne este calificată în finala Cupei Franței, acolo unde va întâlni PSG la o dată ce urmează să fie stabilită de federație. Campionatul din Ligue 1 a fost anulat definitiv din cauza pandemiei de coronavirus.

Emiratele Arabe nu va avea campioană în acest sezon

UPDATE, 19 iunie, ora 13:00 / Federaţia din Emiratele Arabe Unite a decis să anuleze sezonul fotbalistic 2019/2020 şi să nu acorde titlul de campioană, din cauza pandemiei de coronavirus.

De asemenea, nu va retrograda nicio echipă din liga cu 14 formaţii. A fost anulată şi finala Cupei Preşedintelui, care urma să aibă loc între Al Dhafra şi Al Ain.

În momentul întreruperii campionatului, după 19 etape, Shabab Al Ahli era lider, cu 43 de puncte, urmată de Al Ain, cu 37 de puncte, şi de Al Jazira, cu 36. Al Wasl, formaţia antrenată de Laurenţiu Reghecampf, ocupa locul 7, cu 29 de puncte, la egalitate cu Al Dhafra, de pe locul 8.

Echipele participante în Liga Campionilor Asiei vor fi stabilite pe baza calsamentului sezonului 2018/2019, cu menţiunea ca grupările să treacă de procesul de licenţiere al Confederaţiei Asiatice de Fotbal.

Xavi, donație de 150.000 de euro pentru lupta împotriva Covid-19

UPDATE, 19 iunie, ora 11:42 / Fostul mijlocaş al echipei FC Barcelona, Xavi Hernandez, în prezent antrenor la clubul qatariot Al Sadd, a făcut o donaţie importantă pentru spitalul din oraşul său natal Terrassa.

Conform cotidianul Sport, Xavi a donat 150.000 de euro spitalului Consorcio Sanitario din Terrassa, instituţie pentru pacienţii infectaţi cu Covid-19.

În luna aprilie, Xavi şi soţia sa Nuria Cunillera au făcut o donaţie de un milion de euro spitalului Clinico din Barcelona.

Bute, omagiat în Canada

UPDATE, 19 iunie, ora 10:55 / Fostul pugilist Lucian Bute va fi inclus în Pantheonul sportivilor din Quebec în cadrul unei gale ce va avea loc în toamna anului 2021.

”Când am ajuns aici în 2003, eu, un tânăr boxer din România, nu vorbeam nici franceza, nici engleza şi nu m-aş fi gândit vreodată că va veni o zi în care voi fi inclus în Patheonul sportului din Quebec. Lumea de aici m-a adoptat. Sunt privilegiat, foarte mulţumit şi foarte emoţionat”, a declarat Bute, conform Le Journal de Montreal.

În vârstă de 40 de ani, Lucian Bute s-a retras din activitate în 2019, după o carieră cu un bilanţ de 32 de victorii, trei înfrângeri şi o remiză la profesionişti. Bute a deţinut titlul mondial IBF în perioada octombrie 2007 – mai 2012.

Flamengo, victorie cu porțile închise pe Maracana

UPDATE, 19 iunie, ora 10:52 / Fotbalul s-a reluat fără spectatori în Brazilia, joi, la Rio de Janeiro, deşi numărul de cazuri de Covid-19 continuă să crească îngrijorător.

Conform L’Equipe, Flamengo a învins, cu scorul de 3-0, echipa Bangu, în campionatul statului Rio, pe un stadion Maracana pustiu. Unii fani s-au deplasat totuşi la aarenă pentru a protesta faţă de politica de extremă dreaptă a preşedintelui Jair Bolsonaro.

Înainte de începerea Campionatului Naţional, care se va desfăşura în a doua jumătate a anului, ligile regionale trebuie să se încheie, astfel că încă cinci meciuri vor avea loc până luni.

Canizares, acuze dure pentru Guardiola

Antrenorul echipei Manchester City, Josep Guardiola, a fost criticat de fostul coleg din naționala Spaniei, Santiago Canizares, pentru mesajele politice pe care le transmite. Fostul portar este nemulțumit de faptul că Pep Guardiola este un susținător înverșunat al independenței Catalunyei.

”Îmi amintesc în ’92 când vorbeam cu Guardiola despre politică pe un ton moderat. Puteam inclusiv să glumim cu blândețe. Era amuzant ce vorbeam. Dacă cineva era la cealaltă extremă, nu conta, ne toleram, glumeam. Așa mi-l aminteam eu pe Pep.

Vorbeam cu plăcere despre politică, complet diferit față de acum. Acum, totul e dezgustător, nu ne mai tolerăm unii pe alții. Guardiola a spus că iubește Catalunya. Eu la națională nu l-am văzut niciodată nemulțumit, nici pe el, nici pe alții.

Doar Oleguer a venit să discute cu Aragones, rugându-l să nu-l mai cheme la lot pentru că nu era ceea ce își dorea. E singurul care a avut curajul să o spună. Dar Pep a fost mereu încântat să vină la națională. Îmi amintesc că odată am plâns amândoi după ce am pierdut un meci. Nu l-am văzut niciodată să renege naționala Spaniei”, a declarat Canizares.

Olăroiu va investi într-un complex de locuințe

Antrenorul echipei Jiangsu Suning, Cosmin Olăroiu, a decis să investească 20 de milioane de euro într-un complex de locuințe de lux ce va fi situat pe fostul loc al hotelului Mamaia de la malul Mării Negre.

”Perioada pe care am petrecut-o în afara ţării, care este destul de mare, undeva la peste 20 de ani, mi-a permis să văd foarte multe lucruri. Chiar foarte multe lucruri frumoase, interesante, din care mi-am dorit tot timpul să aduc şi în România.

Şi să încep ceva care să aducă un plus de valoare pieţei autohtone. Tot timpul am preferat să investesc bani mulți în România”, a spus Olăroiu pentru Look Sport.

Cosmin Olăroiu a dezvăluit faptul că singurul său rol în această afacere este acela de purtător de cuvânt, patron fiind fiul său, Dani, cel care va beneficia de tot profitul.

Flavius Daniliuc a semnat cu Nice

Tânărul jucător Flavius Daniliuc, care reprezintă Austria deși este născut din părinți români, a semnat primul său contract de profesionist cu formația franceză OGC Nice.

În vârstă de 19 ani, Daniliuc este născut în Austria și a jucat în 26 de meciuri pentru reprezentativele de juniori ale acestei țări. El poate juca atât fundaș central, cât și mijlocaș la închidere.

Flavius Daniliuc și-a început cariera la juniorii lui Admira Wacker, iar apoi a ajuns la Rapid Viena. Pentru tânărul jucător a urmat saltul cel mare la Acaddemia lui Real Madrid, iar în ultima perioadă la echipa U19 a clubului Bayern Munchen.

Actorul Jamie Foxx, schimbări dramatice pentru rolul în care îl joacă pe Mike Tyson

Actorul Jamie Foxx își transformă corpul pentru a-l interpreta pe fostul mare pugilist Mike Tyson în filmul regizat de Martin Scorsese despre viața legendarului și controversatului boxer.

Jamie Foxx, care are în palmares un Oscar pentru cel mai bun actor în 2005, a început să facă două ore de sport pe zi și merge la sală pentru culturism în încercarea de a se apropia cât mai mult de personajul pe care îl va interpreta.

Actorul în vârstă de 53 de ani a anunțat că trebuie să cântărească 98 de kilograme pentru a-l juca pe tânărul Mike Tyson și peste 104 kilograme pentru a fi Iron Mike la apogeul carierei.

”Doar tehnologia poate schimba anumite lucruri. Cred că va fi bine. Vă garantez că oamenii vor alerga după mine în stradă și vor cere autografe confundându-mă cu Mike Tyson”, a spus Foxx.

ADVERTISEMENT