City dă 100 de milioane € pentru un star de la Juventus! NU este Pogba!

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
20/07/2016, 12:09
City dă 100 de milioane € pentru un star de la Juventus! NU este Pogba!

Juventus ar putea fi campioana pe piaţa transferurilor în materie de profituri în această vară. Transferul lui Paul Pogba la Manchester United, pentru 120 de milioane de euro, este aproape de a se realiza, dar nu este singura mare lovitură pe care o dă Manchester United.

Conform Gazzetta dello Sport, Pep Guardiola vrea neapărat să îl ia pe Leonardo Bonucci, de la Juventus, fotbalist la care visează şi Antonio Conte, fostul antrenor al italianului, actualmente manager al lui Chelsea.

Totuşi, Manchester City este gata să achite o sumă colosală, greu de atins de rivala din Londra. Conform sursei citate, şeicii au pregătit 100 de milioane de euro pentru a fi sigur că vor cîştiga disputa pentru Bonucci. 60 de milioane de euro vor merge către Juventus, iar 40 de milioane va încasa jucătorul, care ar urma să semneze un contract pe cinci ani, cu 8 milioane de euro stagional.

Ştirea MOMENTULUI

Harlem Gnohere a devenit netransferabil. Becali cere o sumă imensă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×