Fotbal international

Guardiola dă lovitura în Premier League! S-a înţeles cu Alexis Sanchez

Josep Guardiola este aproape să câştige titlul în Premier League cu Manchester City, dar nu se opreşte aici şi reuşeşte lovitura pe piaţa transferurilor.
10.01.2018 | 21:58
Guardiola dă lovitura în Premier League! S-a înţeles cu Alexis Sanchez

Jurnalistul italian Tancredi Palmeri a anunţat că cele două părţi au ajuns la un acord, iar internaţionalul chilian va deveni jucătorul ”cetăţinilor” începând din vară, atunci când îi va expira contractul cu Arsenal Londra.

Mai mult, gazetarul din Peninsulă a afirmat că dacă Arsenal va accepta o ofertă de 20 de milioane de euro, atacantul de 29 de ani va ajunge sub comanda spaniolului Josep Guardiola chiar în această iarnă.

Guardiola l-a dorit şi în vară pe Alexis Sanchez

Conform presei din Anglia, oficialii lui Arsenal i-au stabilit un preţ fotbalistului chilian. Londonezii sunt dispuşi să se despartă de Alexis Sanchez în schimbul a 35 de milioane de euro. Manchester City este disupsă să plătească doar 20 de milioane de euro.

Negocierile dintre cele două cluburi sunt destul de avansate, iar mutarea ar urma să aibă loc în această iarnă. Alexis Sanchez a fost dorit de Guardiola şi în vară, însă tratativele au picat din cauza preţului cerut de oficialii celor de la Arsenal.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri