Guardiola, din nou pierzător la Munchen! Învins de Bayern la debutul pentru City

Gabriel Esanu   
in STIRI INTERNATIONALE
21/07/2016, 12:22
Guardiola, din nou pierzător la Munchen! Învins de Bayern la debutul pentru City

Pep Guardiola a pierdut primul său meci din postura de antrenor al celor de la Manchester City, chiar pe terenul lui Bayern Munchen, fosta sa echipă, scor 0-1. Singurul gol al partidei a fost marcat de Ozturk, în minutul 76.

Chiar dacă a ratat trei ani la rînd şansa de a juca finala Ligii Campionilor cu Bayern Munchen, Pep Guardiola a avut parte o primire călduroasă la Munchen. I-a fost dedicat un banner uriaş chiar la intrarea pe stadion, cu mesajul “Welcome back”. De asemenea, majoritatea fanilor l-au aplaudat pe antrenorul spaniol, semn că au uitat de eşecurile din Liga Campionilor şi rămîn cu trofeele obţinute de Pep pe plan intern.

Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola s-au salutat înaintea meciului, ba chiar au purtat o discuţii de cîteva minute, înainte, cît şi după amical. Ambele formaţii au folosit formule experimentale pentru acest amical, fără jucătorii de la Euro 2016.

Capture

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali vrea ca FCSB să o copieze pe CFR Cluj. “Aşa se câştigă campionatul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×